Küsimused mulle

29. juuni 2012

BB KREEM

















Täna tegin ühe ilusa ostu endale Rossmannist,L'Oreal Revitalift Total Repair 10 BB Cream`i.Käisin seda juba enne paarkorda testimas,et kuidas nahal jääb ja jäin rahule.Ost sai igatahes tehtud!
Väga käepärane pumppudel.Sisu 50 ml,hinnaks Rossmannis 14.99 €.Aga Amazonis on ka odavama hinnaga!

Heledale nahatoonile,LSF20.

Tänapäeva aktiivse naise ellu peavad ühe korraga ära mahtuma nii pere, karjäär, sõbrad kui hobid. Aega on vähe ning seetõttu on kogu maailmas populaarsust võitmas mitmetoimelised ilutooted, mille kasutamine on mugav ja aegasäästev, kuid tulemus maksimaalselt efektiivne. Kui seni tegid ilma mitmekülgselt hooldavad kreemid, siis nüüd on astutud samm veelgi kaugemale – naisteni jõuavad tooted, milles on ühendatud nii vananemisvastane hooldus kui kerge jumestus, näiteks nagu Revitalift Total Repair 10 BB Cream.


Uusim trend näohoolduse maailmas on aga BB-kreem, mille juured on Aasias. BB-kreem (blemish balm ehk nn iluvigade peitja) on Aasia naiste ilurutiini lahutamatu osa, sest see on nagu õhkkerge jumestav näokreem. Nahka hooldava toimega koostis niisutab ning pakub nahale muid päevakreemile omaseid hüvesid, kuid lisaks on see ka tooniv, andes nahale sära ja kerge jumestuse.
Mitmetoimelised kreemid on kiirel ajal tõeline kingitus – ühel kreemil on mitu toimet, mis näiteks vananemisevastase kreemi puhul tähendab, et erinevate vananemisilmingutega (nagu kortsud, naha lõtvumine, kuivus, pigmendilaigud, ebaühtlane tekstuur) võitlemiseks piisab vaid ühest tootest ja ka ühest pealekandmisest. Oma naha nooruslikkuse säilitamiseks ei pea tegelema mitme erineva tootega, mis tähendab olulist kokkuhoidu nii ajas kui ka rahas. Lisaks on ka tulemused ilma suurte pingutusteta palju kiiremini näha – kortsud muutuvad vähemmärgatavaks, nahk muutub siledamaks ja elastsemaks ning see on ka päikese eest kaitstud.


ESIMENE VANANEMISVASTANE REVITALIFT TOTAL REPAIR 10 BB-KREEM
Naha vananedes on noorusliku välimuse saavutamiseks oluline leevendada juba tekkinud nahaprobleeme, ennetada uute vananemisilmingute teket, kaitsta nahka keskkonna mõjude eest ja samas ka varjata ebaühtlast jumet ning juba olemasolevaid kortsukesi. See eeldab, et kasutama peaks niisutajat, kreemi, mis võitleks kortsudega, kreemi, mis suurendaks naha vastupidavust, päikesekaitsekreemi ja ka jumestuskreemi, kuigi viimased kipuvad kogunema kortsukestesse, tekitavad ebaloomulikku maskiefekti või ei varja piisavalt naha defekte.
Revitalift Total Repair 10 BB Cream on unikaalne kombinatsioon multifunktsionaalsest vananemisvastasest näokreemist ja BB-kreemist, mille 10 toimet võitlevad erinevate vananemismärkidega, samas kui tooniv koostis toimib nagu parim jumestuskreem.
Päevakreemis sisalduvate toimeainete kompleks võitleb kortsudega, silub nahka, niisutab, toidab nahka sügavuti ja SPF 20 tagab maksimaalse kaitse UV-kiirguse kahjustava mõju eest.
BB-kreemile omaselt tagavad koostises olevad mikropigmendid näonahale särava jume, ühtlustavad nahatooni, varjavad pigmendilaike ning valgustpeegeldav toime kaotab optiliselt sügavamadki kortsud. Õhuline koostis ei vaju kortsukestesse ega jäta ka kunstlikku maskiefekti.
Total Repair 10 BB CREAM on sobiv lahendus tänapäeva aktiivsele naisele, kes soovib vaid ühe liigutusega muuta oma nahka nooruslikuks ning saavutada säravat ja värsket jumet.




Kommentaare ei ole: