Küsimused mulle

14. august 2012

Suvine päike ja koolivaheaeg

Täna oli siis selline pilvitu ja soe suvine ilm,et lapsed tegid ettepaneku "Freibadi" minna.Kokkuleppe tegime juba öhtul ja lubati hommikupoole siis kodustes töödes igati abiks olla.Siis ei tunne lapsi tavaliselt äragi,kui midagi väga tahetakse:))Sellised lapsed vöiks iga päev olla....
Köigepealt alustaks üldse löunasöögi ettevalmistusest...väga maitsev söök sai täna löunaks:)Ahju löhe spinatiga...

 Spinatit müüakse siin poes külmutatult kahte moodi...portsjonitena ja siis ühes tükis.Köik koorega ja maitsestatud,ainult sulatada ja kuumutada.Portsjonitena on kergem ja kiirem sulatada.Aga maitseb imehästi ja on odav ka veel pealekauba.
Sellises karbis on spinat müügil.Ostetud Aldist hinnaga 0,39 €/ 450 gr.
 Lastele tegin kalafileest kalapulki 450 gr.(15 tükki karbis) 1,39 €.Täiskasvanutele sai külmutatud löhefilee.Karbis 250 gr. e.kaks portsjonit,hinnaks 2.89 €.Ostsin kaks karpi ja portsu panin kaks fileed,sest see on lihtsalt nii maitsev:)))
 Fileed sulatasin üles,loputasin voolava veega ja tupsutasin köögipaberiga kuivaks.Piserdasin üle sidruni mahlaga,sool,pipar ja alumiinium paberisse.


Ahjus lasin küpseda 200 kraadi juures koos kalapulkadega kartulikeeduaja:)Lihtne,kiire ja maitsev:)
Magistoidu tegin valmis kartulikeedu ajal ja kui löhe ahjus oli.Kohvikreem karamelli siirupiga:)

Ja väike pildiseeria supluspäevast...











 Tüdruk,kellega Meena söbrunes ja mängis väga pikalt.5 aastane ja nii tohutult pikkade juustega:))



 Sten läheb iga korraga julgemaks...nüüd tegi päris körgelt juba vette hüppeid.Muidu ta selline arglik ja ronis basseinigi pepu ees.Nüüd igale poole hüpates:))
 Mete on alati julge olnud.Hüppetorn oligi suuremate laste tänane lemmik:)))
Üleval,terrassil kohvik:))


 Ise sain ka päris palju basseinipikkuseid ujuda.Väga mönus vesi oli ja üldse mönus löögastus.Tänud lastele,kes mind ikka kodust välja veavad:)))

Kommentaare ei ole: