Küsimused mulle

17. märts 2014

Eveline Lifting 4 D päevakreem 40+


Siin siis väike kokkuvöte Eveline Cosmetics`i päevakreemist,mille soetasin endale Ruhja (Läti) majatarvete poest.Jah,kuulete õigesti.See on üks hea pood,kus leidub peaagu köike.Hinda kahjuks ei mäleta,nii umbes 4-5 euro vahele vöis jääda.
Esmane emotsioon on hea,kasutan meelsasti,niisutab hästi,löhn on meeldiv.Ei ole liiga paks ega ka liiga kerge,selline paras konsistents.Selle raha eest täidab oma otsese ülesande.

Mida siis lubatakse:
Intensiivse kolmekordse vananemisvastase toimega pinguldab nahka (Matrixyl), annab elastsuse, silendab kortse täites neid lipiididega (Kombuchka, nisuproteiinikompleks Liftline). Sisaldab UVA ja UVB filtrit. Kreem muudab näopiirjooned selgemaks, silendab ja niisutab nahka. Ei tekita allergiat. Soovitatav naistele alates 40. eluaastast. Centella Asiatica stimuleerib rakkude uuenemist, taastab naha loomuliku niiskuse ja toonuse, tugevdab kollageen- ja elastiinkiude, annab terve jume. Gingko Biloba ja Zen-zeni ekstrakt taastavad nahka, parandavad mikrotsirkulatsiooni, tugevdavad kapillaare, neutraliseerivad vabu radikaale. Siidiproteiinid aitavad hoida niiskust epidermises. Kreem kaitseb kahjulike keskkonnamõjude eest. Kohe esimesest kasutusest alates on näo ja kaela nahk nähtavalt siledam, säravam ja tihedam. Tänu liftingu kestvale toimele muutub nahk päev-päevalt elastsemaks ja tugevamaks ning tõepoolest nooruslikumaks.

Sari sisaldab: Päevakreem 50 ml / Öökreem 50 ml / Silmaümbruse kreem 15 ml / Näo ja kaela seerum 30 ml



Kommentaare ei ole: