Küsimused mulle

24. märts 2014

Placent Activ tervendav juuksevedelik


Apteegis käies ostsin lõpuks ära ka palju kiidetud platsenta ampullid.Hind oli neil Tartu Ülikooli Kliinikumi Uues Apteegis 10.60.Eile kasutasin ka esimese ampulli peale sauna.Kasutamine oli lihtne,ampullil kael maha murda ja niisketesse juustesse vedelik masseerida.Tulemustest,kui neid on,kirjutan kuuri läbimisel.

Lisaks juukse raviampullidele on nüüd saadaval ka šampoon ja palsam!Nende toodete peale peaksin ka mõtlema. Platsenta ekstrakti sisaldav juuksehooldussari soodustab juuksekasvu, peatab juuste väljalangemise ja võitleb kõõma vastu, muutes juuksed kohevaks ja lopsakaks. Sobib kõikidele juustetüüpidele, eriti kuivadele ja töödeldud juustele.


Placent Activ tervendav juuksevedelik (12x6ml)

 

Juuksevedelik sobib kõikidele juuksetüüpidele, kuid eriti kasulik on õhukeste, rabedate ja habraste juuste puhul. Toode  aitab juukseid tugevdada, stimuleerib nende kasvu, hoiab ära nende väljalangemise isegi pea piirkondades, millistelt tavaliselt esmajärjekorras juuksed välja langevad, vabastab kõõmast.Tänu oma unikaalsetele toiteomadustele reguleerib juuksevedelik peanaha seisundit, stimuleerib vereringet juuksejuure tasandil, parandades sellega juuste sisemist struktuuri.
Kasutamine: kandke ühtlaselt ühe ampulli sisu pestud juustesse, juukseid õrnalt masseerides ja hõõrudes. Seejärel tehke oma igapäevane soeng. Loputamine ei ole vajalik. Kasutamise sagedus: optimaalse tulemuse saavutamiseks soovitatakse kasutada 12 ampullist koosnev komplekt sagedusega 1 ampull iga kahe päeva järel. Tulemuse säilitamiseks soovitatakse kasutada edaspidi 1 või 2 ampulli kord nädalas.


Placent Activ tervendav palsam

 

Palsam sisaldab platsenta ekstrakti, mis on tuntud oma toitva ja tugevdava toime poolest, aitab juukseid kaitsta väliste keskkonna mõjude eest, samas pidurdab juuste väljalangemist. Rikas aminohapete, poolest. Platsenta ekstrakt parandab peanaha niiskustasakaalu ja elastsust. Siidiproteiinid muudavad juuksed pehmeks ning annavad neile terve välimuse. Sobib kõikidele juuksetüüpidele, eriti aga kuivadele ja töödeldud juustele. Täiuslikuks juuste tugevdamiseks soovitame kasutada ka Elidor Placent-Activ šampooni ja Elidor Placent-Activ ampulle.
Kasutamine: kandke palsam ühtlaselt niisketele juustele (juuste otstele), masseerige, laske mõjuda 5 minutit ning loputage.




 Placent Activ tervendav šampoon



Šampoon sisaldab platsenta ekstrakti, mis on tuntud oma toitva ja tugevdava toime poolest, aitab juukseid kaitsta väliste keskkonna mõjude eest, samas pidurdab juuste väljalangemist. Rikas aminohapete poolest. Platsenta ekstrakt parandab peanaha niiskustasakaalu ja elastsust. Siidiproteiinid muudavad juuksed pehmeks ning annavad neile terve välimuse. Sobib kõikidele juuksetüüpidele, eriti aga kuivadele ja töödeldud juustele. Täiuslikuks juuste tugevdamiseks soovitame kasutada ka Elidor Placent-Activ palsamit ja Elidor Placent-Activ ampulle.

Kasutamine: kandke ühtlaselt niisketele juustele (peanahale), masseerige vahule ning loputage. Vajadusel korrake protseduuri.



Allikas: Merepärli Salong

Kommentaare ei ole: