Küsimused mulle

31. märts 2014

Tere talv!


Täna saab rahumeeli õelda "Tere talv".Oli seda siis vaja või? Hakkas juba looma ja kevade tunne oli ikka "sajaga" sees juba. Ei tea kuidas nüüd kõndimisega saab. Ega ei kutsu küll eriti kärutama. Aga auku sisse ka jätta ei tahaks. Eks peab soojad riided jälle välja otsima ja ennast takka sundima. On ju järjepidevalt juba mitu päeva jutti kõnnitud. Arvestuski on segi juba.

Võtsin siis huvi pärast Merje soovitust kuulda ja katsetasin Endomondo Sports Tracker App`i.See konkreetne App töötab Windows Phone 8.1, Windows Phone 8, Windows Phone 7.5- l.
Mis ma oskan õelda oma natuke vähese kogemusega. Võrdlesin tulemusi oma sammulugejaga ja erinevused olid suured.Sammulugeja näitas ikka 4-500 meetrit vähem vahemaa pikkust.Arvata on,et telefon näitab siiski täpsemalt oma navigatsiooni süsteemiga. Eks ma kasutan edasi ja õpin töökäigus kõiki võimalusi premini kasutama.

Kellakeeramine läks valutult.Üle pika aja magas Stig seitsmeni :D Teadagi miks, sest kella ju keerati tund ette:) Positiivne ju! Ise tegin ka eile ühe korraliku lõunauinaku. Nii vaikne oli, et hakkas juba hirm, kus lapsed on. Stig oli muidugi kaisus. Meena istus köögis diivanil ja mängis oma "mingeid" mänge minu telefonis. Mete ja Sten olid oja ääres. Mõlemil on oma sild ehitatud ja sinna on neil kujunenud mõnus mängukoht. 


Too õhtu, kui lõhelasanjet tegema pidin... see oli vist reedel, juhtus meil siin majas ime. Meena ja Stig olid päevast ja värskest õhust nii väsinud, et viskasid juba üsna vara õhtul minu voodisse pikali ja hetk hiljem nad magasidki. Vat see oli ilus vaikne õhtu meil majas. Naudin selliseid "eksklusiivseid" õhtuid.



Vahtramahlast ei saa ma ka üle ega ümber. Laupäeva hommikul vara tegin ühe ringi metsa ja tõin mahla kodu. Maa oli külmenud ja mahlad olid ka jääs. Kaks kolmest purki täis ja üle ka juba pikka aega jooksnud. Seekord oli esimene katsetus ka Endomondo-ga.Edasi- tagasi 300 meetrit:) 





Tänaseks on kõnnimarsruut ka juba paigas. Lõunaajaks pean olema koolis Steni arenguvestlusel, katsun osa maast kõnidida ja osa siis autoga lahendada. Kes teeb, see jõuab:)



Kommentaare ei ole: