Küsimused mulle

1. aprill 2014

10 trendikat jalavarju aastaks 2014

Trend 1: Slip-Ons
  
Slip-Ons´id, nagu need ruudulise mustriga Céline`il, olid siiani tüüpilised meestejalatsid. Nüüdseks on modellid ja tänavate stiilikuningannad avastanud enda jaoks need madalad jalanõud. Selge see, need on ju väga mugavad ja praktilised.















 




 

Trend 2: Mules

Casting´ute direktor Natalie Joos New Yorgist kannab punaseid mules´id trasparentsete plastikust kontsadega.Siniseks lakitud varbaküüned annavad vapustava kontrasti jalanõudega.

 



 

 

 

 

 

 

 

 

  

 




Trend 3: Sling-Pumps 

Candela Novembre, modell ja „Grazia“-saatejuht Mailandist kannab elegantseid tvistjalanõusid nagu need pistaatsiarohelised kingad kollaste ja hallide rihmadega.Nii mõjub alt laienev mustriline, kaheosaline kostüüm Marni´lt, ka palju naiselikumalt.




 

 

 

 

 

 

  

 

 Trend 4: Valged ketsid


Ketsid on jätkuvalt trendikad. Ainuke erinevus on, et värvus peaks olema valge. „Harpers Bazaar“-saatejuht Veronika Heilbrunner kombineerib oma valged ketsid musta nahkkleidi ja tikitud jakiga.




















Trend 5: XL-kummitald

Ükskõik, kas Ankle Boots´id või sandaalid-ekstrapaksust profiilist ei saa sellel hooajal keegi kõrvale jääda.Kõrged jalanõud ei tee sind ainult saledamaks vaid on ka super praktilised meie vahelduvates kevadilmades.














 

 

 

 

 

Trend 6: Lillemuster

Ilmeka lillemustriga kaunistatud jalanõud nagu need wedge´id Dolce & Gabannalt on tõelised kunstiteosed.Stiiliteadlikud kannavad neid kevadiste kleitidega, kelluk-, ja pliiatsseelikutega.




 

 

 

 

 

 

 



 


 

Trend 7: Cut-Out

 Kõik, kellele meeldib kanda poolsaapaid ka kõrgematel temperatuuridel, võivad nüüd rõõmustada avatud Cut-Out poolsaabaste üle.Eelis: tänu väljalõigetele mõjuvad ühevärvilised jalanõud ekstravagantselt ja ei lase jalgadel nii kergesti higistada.

 



  

 

 

 













 Trend 8: Tervisejalanõud

Ühed mugavamad jalanõud üldse suvel on vanad head Birkenstock´id.Topmodell Stella Tennant on kombineerinud tervisejalanõud stiilse makeover´iga.



 






















Trend 9: Kollane

Teie garderoob vajab üht suvist hitti? Siis muretsege omale ühed kollased kingad nagu moeblogijal Helena Bordon´il.Tema outfit valgete lõhkiste teksade ja ruudulise särgiga mõjub kollaste kingadega palju värskemalt kui mustadega.

 

 

 

 

 

 

 

 

Trend 10:Aktsendiga kontsakingad

Värvikad kontsakingad rafineeritud aktsent-mustriga briti jalanõudisainer Shophia Webste´lilt, on moeloojate must have-nimekirja tipus. Soovitus: kandke sinna juurde kirevaid sokke!
 
 







 

 












 

 

 

 

 

 

 

 




Kommentaare ei ole: