Küsimused mulle

7. aprill 2014

Vihm, vihm, vihm...

Hommikul kiitsin ilma, et isegi vihm on järgi jäänud. Ja mis nüüd väljas on, lõunast saati sajab. Ilma vaheta. Isegi vihmaveetünn on täis saanud, 200 liitrit, ja jookseb juba üle. Aga enne vihma jõudsin palju ära teha, pesu kaks masina täit pesta. Üks neist sai aeda kuivama ja nüüd see pesu seal siis tilgub. Välja viisin kuivema pesu, kui see praegu on. Laisa inimese asi :) Teine masinatäis sai pesurestile pandud välja varju alla.Muideks, sõber Tudva tõi mulle pisikese kebadise kingi, rõõmsavärvilised pesulõksud koos korvikesega. Ise ostsin ka Konsumist päris kenad pesupulgad just täna. Täitsa pesulõksu päev.
Stig tegi ka järjekordse super une väljas, 12:00- 16:00. Vahepeal lükkasin muidugi käru vihma varju. Ilma oli mõnus tuulevaikne ja soe ja kasutasin aega, et aias natukene tegutseda, kaks paari kindadid käes, et kätele liiga ei teeks :D. Päästsin roosid kuuseokste alt välja, kolm aiakäru täit tuli seda rämpsu.


Täna leppisime lastega kokku, et läheme 19:00 voodisse, öörahu. Eelmine õhtu saime hilja voodi, sest oli saunaöhtu. Öö oli meile köigile liiga lühike ja hommikul olid probleemid. Metel oli ikka täiega paha tuju ja sellega hirmutas ta Meena ka ära. Nii et tuli minul Meena lasteaeda sõita, Metega ta minna ei soovinud. Öösel oli veel Stigiga ka probleeme, mis ei ole kuigi tavaline. Ei tea, miks ta nuttis. Tuli oma kaissu võtta, et natukenegi magada saaks. No ja hommikul vara üleval, kuuest juba uni tikkus ligi. Aga nagu näha, ei saa täna ka varem magama. Lapsed on küll enamvähem unedemaal, tundub vähemalt nii.Meena, tema jutt ei lõpe iial, pean minema, siis äkki kunagi saavad minu kõrvad ka puhata:)
Head und!

Kommentaare ei ole: