Küsimused mulle

14. mai 2014

Olen suht nõutu

Ei teagi, kas nüüd nutta või naerda. Asi seisab As Toode taga. Vaja selle nädala sees paberid Kredexisse ära saata ja mida pole, on hinnapakkumine As Toodelt. Lubavad. Kui oma andmeid pakun, kuhu pakkumine saata, siis nagu ei tahetagi. Üsna kahtlane hakkab juba see asi tunduma. Muidu igati usaldusväärne firma minu silmis, aga nüüd hakkab küll juba asi imelik tunduma. Isegi kõnedele ei vastatud esmaspäev-teisipäev. Täna siis sain lõpuks kontakti ja sain oma andmed ka neile suruda, aga pakkumist meilil ikka veel ei ole. Täitsa kurjaks ajab juba, õelgu siis ära, et nad pole võimelised pakkumist tegema, oleksin saanud kuskilt teisest firmast muretseda. Nojah, elame näeme, mõni päev on veel aega. Äkki juhtub ime:) Aga vägisi kisub rappa see asi. Kahe firma pakkumine on küll olemas, aga tahaks Toode oma ka ikka, et võrdlus moment oleks.

Aiavili on mul maas. Hernes juba üleval isegi. Kuna maad veel üle, siis pean vabadele vagudele lilli külvama. Lilleseemneid on mul palju-palju. Kui need kõik maha saab, siis saab põld ilusaks suveks, lillemereks.

Kohe-kohe on ka kooli lõpp. Meena hakkab lasteaiast puhkama 2. juunist kuni 31. augustini. Kasvataja koosolekul pani südamele, et lapsed peavad suvel puhkama. Teevad nad ju täiskohaga tööd lasteaias, pea 8-10 tundi päevas. Siis oleme kõik kodused ja saame hommikuti kaua magada ja ei pea kuhugile kihutama. Kella peale minekut meie peres see suvi ei ole, mõnus. Saame teha, mida tahame, puhkusele sõita, kuhugile, ei tea veel kuhu.

Täna on Metel ja Stenil  koolis pildistamine ja Stenil eesti keele tasemetöö. Peaaegu et eksam tema jaoks. Tähtis asi. Tasemetöid tuleb tal veel terve rida. Kohustuslik kirjandus on mõlemil loetud, mis teeb rõõmu. Tublid on nad olnud peaks, ütlema.


Mete naljalt juba kleiti selga ei pane, aga tänase pildistamise puhul tegi ta seda vabatahtlikult ja heameelega.
Mete pükstelembusest tingituna on täitsa ime, et ta juba nädala algul avaldas soovi, et tema läheb pildistamisele kleidiga. Saksamaal ta ei pannud seda kleiti kordagi selga, sest seal lihtsalt pole tavaks nii pidulikult ringi käia. Pidulikud riided Saksa ühiskonnas on täiest tarbetud asjad. Enne Eestisse tulekut saime Metele suure hädaga koos kleidi väljavalitud, sest siin on ikka aegajalt vaja selliseid asju. Ja täna läks täitsa asja ette. Hiljem, kui kleit Metele väoikseks jääb, kannab seda edasi Meena. Meena saab üldse kõik Mete väiksed riided omale. Ükskord ta sorteeris omale asju välja. Tekkis kaks hunnikut, ühes hunnikus olid riided mida ta tahtis, teises mida ei tahtnud. Kuna Meena on kleitide ja seelikute fänn, siis püksid olid tema jaoks out e. mittevajalike riiete hunnik. Nii lihtsalt käiski:)

Hakkame siis suvevaheaega ootama:D



Kommentaare ei ole: