Küsimused mulle

26. mai 2014

Potitamisest

Meil käimas juba vist kolmandat nädalat potitreering. Stig 16. kuune :D Vaeva on palju nähtud, närvid kuluvad, aeg sealjuures on kõige kallim. Edu aga pole. Olen natukene vabamalt võtnud. Õues lasen palja pepuga joosta ja toas ka, kui tean, et äsja pissitud. Kaks korda on elamise täis kakanud ja nüüd nagu eriti ei julge mähkmevabalt toas lasta olla. Vaibad korjasin suveks maast ära, lihtsam igas mõttes.

Täna avastasin nipi, kuidas piss potti saada. Stig oli juba paar kolm tundi pissimata ja mähe kuiv, panin potile. Kõndis minema. Panin uuesti ja otsisin talle tegevust. Ei midagi. Istu ja oota. Siis lõin käega. Tema asus rahus mängima, kuni üks autokolakas talle varba peale kukkus. Loomulikult oli nutt kohe lahti. Haarasin ta sülle ja panin potile ja hakkasin puhuma haiget saanud varvast. Ja õigepea tuli ka piss potti. Tänu nutule kaotas ts vist valvsuse ja kanguse pissi kinni hoids. Eile oli sarnane situatsioon. Järelikult pean lapse nutma saama, et piss potti saaks. Muidu on tal kohe mingisugune tõrge selle pissimisega.

Tänane õhtu möödus ilma mähkmeta. Tuppa tegi suure loigu. Õnneks põrandale, mille sai edukalt puhtaks teha. Siis jooksis mähkmega ja kui magama sai, hakkas vähkrema mingi aeg. Järeldasin, et vaja potile panna. Korra tuli nuttu, siis piss potti ja magas mul käte vahel õndsat und edasi. Päev korda läinud. Minu vaev hakkab aegamisi ära tasuma.
 

Kommentaare ei ole: