Küsimused mulle

11. oktoober 2014

Aeg maha!

Kiire nädal jälle mõõdas ja on aeg aeg maha võtta. Koosolekud nii koolis, külas kui lasteaias on möödas. Arstilkäikudega on kõik ja aeg on nüüd väheke hinge tõmmata. Mõnus, kuskile pole enam kiiret ja saab omas tempos kulgeda.

Internet on mul ka kuidagi paremaks ja kiiremaks kodus muutunud, isegi piltide laadime on kõik minu arvutiga minu kodus. Uskumatu lausa. Midagi ikka muutub ka siin maailmas. Lausa luks elu mul siin, pole vaja enam väljasõite teha, et blogi kirjutada.

Minu väga paljude analüüside ja läbivaatuste tulemused olid kõik korras ja võin südamerahus edasi elada. Aastas korra tuleb ainult kergem kontroll teha. Üks probleem veel on, millega oleks vaja tegeleda, minu hemoglobiin. Järjekordselt saadeti mind doonoritepäevalt tagasi, kuna hgb liiga madal (114, suvel oli 117). Oleks vaja üks ravikuur läbi teha ja perearsti juures vereanalüüs teha lasta ja vaadata, kus probleem peitub. Eks tema siis määrab ravi. Tahaks ikka doonor edasi olla, kust ma muidu toiduõli saan :D Tegelt olid sel korral ka nii armsad tassid valikus, oleksin  tassi kasuks otsustanud. See oli muidugi nali, ei tasu seda nüüd eriti tõe pähe võtta, et toiduõli puuduse all kannatan:)

Eilse kiire ja tiheda päeva krooniks sain väga- väga oodatud e-maili, mis tuli muidugi ootamatult. Kredex saatis mulle lasterikaste perede kodutoetuse otsuse. Ja mis te arvate? Selle pika ootamise ja sebimise peale on nüd pinge langus ja hüppasime lastega rõõmust. Vastus oli positiivne.

SA KredEx juhataja kinnitas 07.10.2014 otsuse rahuldada Teie taotluse summas 5000,00 eurot.

Nüüd on ees veel lepngute sõlmimine minu ja KredEx´i vahel ja asjad hakkavad liikuma. Palju tööd ja sebimist ootab meid ees, see on kindel. Aga kaks aastat on aega see raha ära kasutada, nii et aega on. Mina hakkan loomulikult kohe tegutsema, sest aeg läheb kiirelt ja lapsed ootavad oma tubasid:)

Nüüd siis nädalavahetust nautima, ka teie armsad lugejad!

Kommentaare ei ole: