Küsimused mulle

11. november 2014

Nüüd viskas mul ka kaane pealt ära

Ilus hommiku, kaks tundi aega, et kodu korda teha, ennast korda sättida ja laps ka valmis panna ja linna sõita. Aga mõtlesin, et võtan enne aja maha, tõmban diivanile kerra, joon kohvi ja viskan Delfi uudistele silma peale. Teen seda regulaarselt korra päevas, et näha mis maailmas toimub.

Ja hakkas silma, et "Argo Aderi poeg sai kodusele ravile " - selline lööv pealkiri Delfis. Loen siis artiklit ja mina ei tea, kas ma olen ainuke, aga see jutt on ju täielik "hülge mõla". Olen ennast selle teemaga kursis hoidnud nii Delfi vahendusel kui ka Perekoolist jälginud, mida kirjutatakse. Ja asi tundub tänase seisuga ikka täielik pluff. Kas on raske siis artiklile juurde panna ka mõni aktuaalne pilt raskesti haigest pojast, eriti tänapäeva võimalustele mõeldes. Kogu aeg üks ja seesama pilt täisjõus eluvennast, kõva prill ees - juba see pilt kujundab teatud arvamuse asjast.


Soovitan igatahes soojalt lisada lõpuks ka pilt, mitmeid näooperatsioone läbi teinud "pojast", et toetanud inimestele mingitki kindlustunnet sisendada, et nende rahaline toetus on õigesse kohta läinud ja tegu pole pettusega.

Lisaks veel üks vasturääkivus Õhtulehest. Argo Ader: "Tõsine mure on, et ajukahjustus on väga suur." ja Õhtulehe artikli lõpus väidetatakse: "Jarmo Aderit raviv haigla vahendas Õhtulehele, et noormees on vigastanud avariis oma nägu, kuid aju pole õnnetuses kahjustada saanud."

Saa siis aru, asi on igatahes väga kahtlane. Mina tahaks igatahes tõendusmaterjalidena alustuseks värskeid pilte "haigest" näha! Absoluutselt ei mingit märki ei haiglast, palatist, mis oleks ju normaalne selle loo puhul avaldada.

Ootan huviga järgnevaid uudiseid sel teemal:D

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Oma pojast panid pildi kusagile, kui kuriteo eest hammas välja löödi? Ja seda lugu kajastasid kusagil?

ShoppingQ ütles ...

Kui ma oleks avalikkuselt rahalist abi palunud, oleksin ma ka kindlasti adekvaatset infot ravi käigust andnu koos piltidega.