Küsimused mulle

24. märts 2014

Placent Activ tervendav juuksevedelik


Apteegis käies ostsin lõpuks ära ka palju kiidetud platsenta ampullid.Hind oli neil Tartu Ülikooli Kliinikumi Uues Apteegis 10.60.Eile kasutasin ka esimese ampulli peale sauna.Kasutamine oli lihtne,ampullil kael maha murda ja niisketesse juustesse vedelik masseerida.Tulemustest,kui neid on,kirjutan kuuri läbimisel.

Lisaks juukse raviampullidele on nüüd saadaval ka šampoon ja palsam!Nende toodete peale peaksin ka mõtlema. Platsenta ekstrakti sisaldav juuksehooldussari soodustab juuksekasvu, peatab juuste väljalangemise ja võitleb kõõma vastu, muutes juuksed kohevaks ja lopsakaks. Sobib kõikidele juustetüüpidele, eriti kuivadele ja töödeldud juustele.


Placent Activ tervendav juuksevedelik (12x6ml)

 

Juuksevedelik sobib kõikidele juuksetüüpidele, kuid eriti kasulik on õhukeste, rabedate ja habraste juuste puhul. Toode  aitab juukseid tugevdada, stimuleerib nende kasvu, hoiab ära nende väljalangemise isegi pea piirkondades, millistelt tavaliselt esmajärjekorras juuksed välja langevad, vabastab kõõmast.Tänu oma unikaalsetele toiteomadustele reguleerib juuksevedelik peanaha seisundit, stimuleerib vereringet juuksejuure tasandil, parandades sellega juuste sisemist struktuuri.
Kasutamine: kandke ühtlaselt ühe ampulli sisu pestud juustesse, juukseid õrnalt masseerides ja hõõrudes. Seejärel tehke oma igapäevane soeng. Loputamine ei ole vajalik. Kasutamise sagedus: optimaalse tulemuse saavutamiseks soovitatakse kasutada 12 ampullist koosnev komplekt sagedusega 1 ampull iga kahe päeva järel. Tulemuse säilitamiseks soovitatakse kasutada edaspidi 1 või 2 ampulli kord nädalas.


Placent Activ tervendav palsam

 

Palsam sisaldab platsenta ekstrakti, mis on tuntud oma toitva ja tugevdava toime poolest, aitab juukseid kaitsta väliste keskkonna mõjude eest, samas pidurdab juuste väljalangemist. Rikas aminohapete, poolest. Platsenta ekstrakt parandab peanaha niiskustasakaalu ja elastsust. Siidiproteiinid muudavad juuksed pehmeks ning annavad neile terve välimuse. Sobib kõikidele juuksetüüpidele, eriti aga kuivadele ja töödeldud juustele. Täiuslikuks juuste tugevdamiseks soovitame kasutada ka Elidor Placent-Activ šampooni ja Elidor Placent-Activ ampulle.
Kasutamine: kandke palsam ühtlaselt niisketele juustele (juuste otstele), masseerige, laske mõjuda 5 minutit ning loputage.




 Placent Activ tervendav šampoon



Šampoon sisaldab platsenta ekstrakti, mis on tuntud oma toitva ja tugevdava toime poolest, aitab juukseid kaitsta väliste keskkonna mõjude eest, samas pidurdab juuste väljalangemist. Rikas aminohapete poolest. Platsenta ekstrakt parandab peanaha niiskustasakaalu ja elastsust. Siidiproteiinid muudavad juuksed pehmeks ning annavad neile terve välimuse. Sobib kõikidele juuksetüüpidele, eriti aga kuivadele ja töödeldud juustele. Täiuslikuks juuste tugevdamiseks soovitame kasutada ka Elidor Placent-Activ palsamit ja Elidor Placent-Activ ampulle.

Kasutamine: kandke ühtlaselt niisketele juustele (peanahale), masseerige vahule ning loputage. Vajadusel korrake protseduuri.



Allikas: Merepärli Salong

Tagasi argipäevas

Olen juba mõned päevad kodus pere juures olnud ja argipäeva sisse elanud.Köik on jälle nagu vanasti:)Vaheaeg on läbi.Lapsed said hommikul kooli-lasteaeda saadetud ja meie Stigiga toimetame kodus.Ma ei tea kas ma seda olen juba rääkinud,et Meena (5-aastane) läheb lasteaeda hommikuti bussiga.Mete (9-aastane) sai omale pisikese ülesande Meena lasteada viia enne kooli.Lasteaed on koolile küllaltki lähedal ja Metel on parasjagu niipalju aega enne tundide algust,et Meena ka lasteada saata.Ja ta on selle ülesandega rahul.Meena ka.Mingi lahendus mingikas ajakski,et ma ei peaks hommikul vara 30 km maha kihutama.See on ju üsna suur kulu.
Minu eemalolekust oli kõige rohkem traumeeritud Mete.Ta ütles,et nii hirmus oli ilma minuta olnud :D
Stigil on tervis hea.Haiglas võeti juba sidemed maha ja piisab ainult spetsiaalse kreemiga kreemitamisest.Seda teen kodus kaks korda päevas ja püüan ka korra päevas pesta last,sest mähkme vahe on alati haavakoorikuid täis ja vesi pidi hästi mõjuma.Paraneb.On jäänud veel üks suurem koorik,muidu kõik haav väga kenasti paranenud.
Laupäeval sai poistega juuksuris käidud.Olid täitsa metsa juba kasvanud.Stig sai ka oma esimese lõikuse ja juuksurikogemuse.Aga ega talle eriti ei meeldinud.Juuksur tegi kiirelt masinaga soengu,aga ega viimistleda enam ei saanud.Kisa läks liiga suureks.Aga titejuuksed said maha ja poisil teine nägu kohe.
Enne ja pärast
Nädalavahetus möödus meil kenasti ja olime palju värskes õhus.Panime kased ja vahtrad jooksma.Mahla tuleb kõvasti.Stigi põhijook ongi nüüd vahtramahl.Vaarikavarreteed tegin ka esimest korda elus.Lihtsalt metsas kolades jäid nii ilusad varred silma,et võtsin kodu kaasa prooviks.Lõikasin oksakääridega juppideks,keestsin veekeetjaga vee peale ja panin puupliidile keema.Väga tervislik jook sai...loodetavasti.Ilusa punase värviga.

Teile ilusat uue nädala algust!