Küsimused mulle

1. aprill 2014

10 trendikat jalavarju aastaks 2014

Trend 1: Slip-Ons
  
Slip-Ons´id, nagu need ruudulise mustriga Céline`il, olid siiani tüüpilised meestejalatsid. Nüüdseks on modellid ja tänavate stiilikuningannad avastanud enda jaoks need madalad jalanõud. Selge see, need on ju väga mugavad ja praktilised.















 




 

Trend 2: Mules

Casting´ute direktor Natalie Joos New Yorgist kannab punaseid mules´id trasparentsete plastikust kontsadega.Siniseks lakitud varbaküüned annavad vapustava kontrasti jalanõudega.

 



 

 

 

 

 

 

 

 

  

 




Trend 3: Sling-Pumps 

Candela Novembre, modell ja „Grazia“-saatejuht Mailandist kannab elegantseid tvistjalanõusid nagu need pistaatsiarohelised kingad kollaste ja hallide rihmadega.Nii mõjub alt laienev mustriline, kaheosaline kostüüm Marni´lt, ka palju naiselikumalt.




 

 

 

 

 

 

  

 

 Trend 4: Valged ketsid


Ketsid on jätkuvalt trendikad. Ainuke erinevus on, et värvus peaks olema valge. „Harpers Bazaar“-saatejuht Veronika Heilbrunner kombineerib oma valged ketsid musta nahkkleidi ja tikitud jakiga.




















Trend 5: XL-kummitald

Ükskõik, kas Ankle Boots´id või sandaalid-ekstrapaksust profiilist ei saa sellel hooajal keegi kõrvale jääda.Kõrged jalanõud ei tee sind ainult saledamaks vaid on ka super praktilised meie vahelduvates kevadilmades.














 

 

 

 

 

Trend 6: Lillemuster

Ilmeka lillemustriga kaunistatud jalanõud nagu need wedge´id Dolce & Gabannalt on tõelised kunstiteosed.Stiiliteadlikud kannavad neid kevadiste kleitidega, kelluk-, ja pliiatsseelikutega.




 

 

 

 

 

 

 



 


 

Trend 7: Cut-Out

 Kõik, kellele meeldib kanda poolsaapaid ka kõrgematel temperatuuridel, võivad nüüd rõõmustada avatud Cut-Out poolsaabaste üle.Eelis: tänu väljalõigetele mõjuvad ühevärvilised jalanõud ekstravagantselt ja ei lase jalgadel nii kergesti higistada.

 



  

 

 

 













 Trend 8: Tervisejalanõud

Ühed mugavamad jalanõud üldse suvel on vanad head Birkenstock´id.Topmodell Stella Tennant on kombineerinud tervisejalanõud stiilse makeover´iga.



 






















Trend 9: Kollane

Teie garderoob vajab üht suvist hitti? Siis muretsege omale ühed kollased kingad nagu moeblogijal Helena Bordon´il.Tema outfit valgete lõhkiste teksade ja ruudulise särgiga mõjub kollaste kingadega palju värskemalt kui mustadega.

 

 

 

 

 

 

 

 

Trend 10:Aktsendiga kontsakingad

Värvikad kontsakingad rafineeritud aktsent-mustriga briti jalanõudisainer Shophia Webste´lilt, on moeloojate must have-nimekirja tipus. Soovitus: kandke sinna juurde kirevaid sokke!
 
 







 

 












 

 

 

 

 

 

 

 




Heia, heia loosis osalejad! Äratus:D

Kohe, kohe see pidulik hetk, kui hakkan võitjat välja loosima. Osavõtt oli meeletu, tervelt KOLM inimest, Katrinil sealhulgas kaks loosi.
Fortuunaks oli Stig, kellega tekkisid küll probleemid, sest tema tahtis loosiklaasi oma kätte, selleaesemel, et üks loos välja tõmmata. Eks tal ka see esimene kord, tuleb aru saada:) Lõpuks ta lihtsalt viskas selle klaasi vastu maad puruks ja pika lunimise peale õnnestus, et ta ulatas mulle kildude seast loosi võitja nimega.



Võitjaks ja kolme paki biotiini omanikuks osutus KATRIN ORUMAA! Palju õnne!!
Auhinna saadan postiga, kui olete mulle e-mailile isny@hot.ee oma postiaadressi saatnud.
Suur tänu ka teistele osavõtjatele ja järgmise korrani!