Küsimused mulle

10. aprill 2014

Tulnukad on maal

Täielik tulnuka tunne, liigun nimelt nagu tulnukas. Selg ikka veel teeb valu. Kohe varsti teen käed voltareniga ja ehk saan penskari tunde ka kätte. See ju haiseb nagu vanainimene :D Vaja oleks kodust välja minna, paar asja vaja korda ajada. Eks näis, kas õnnestub.
Meenaga sujus täna kenasti. Tagasi ta igatahes ei ole tulnud. Eks Mete pingutas ka jälle, et talle meelejärgi olla, ega see kerge ei ole.
Teen siis politseijuttu ka, mis eile alguse sai. Nimelt helistas Jaskar mulle eile hommikul, mis on üsna ebatavaline. Esimene mõte oli, et ju tal on raha vaja. Ei olnudki:D Kuigi see oleks parem variant olnud, kui see, mis tulema hakkas. Ta olevat politseile vahele jäänud...mingi autoga, ilma lubadeta, kuskil Häädemeeste kandis ja mis kõige kummalisem, oli Leedust tulnud:) Jah, täitsa "kino" ju:D Mingi sõbraga olid käinud autot toomas ja tema oli siis juhiks võetud, ilma lubedeta juhiks? Koolinädalal?? Öösel vist isegi. Kuidas küll saab usaldada oma lapse kooli, ühikasse ja toimuvad sellised asjad. Uurisin muidugi kõik järgi, niipalju kui ma küsida oskasin, nimed, autod jne. Helistas ta mulle sellepärast, et ma rabandust ei saaks, kui politsei peaks mulle helistama. Ma olen juba üsna tundlikuks muutunud nendest Jaskari seiklustest ja ma olen temaga sel teemal palju juba rääkinud, et ei tasu teha midagi, millest jama tuleb. Tal on juba piisavalt seaduserikkumisi olnud.Tunni aja pärast tuligi kõne politseist, mina kenasti ettevalmistatud ja asjaga juba kursis. Sõbralik naisterahvas oli ja soovitas poisil kahetsuskiri valmis kirjutada. Leevendavat karistust. Ja Jaskar loomulikult lubas selle valmis kirjutada ja mulle kontrolliks saata. Eks näis, mis ta siis seal kokku "luuletab".Selline ootamatu lugu siis jälle. Väiksed lapsed, väiksed mured, suured lapsed, suured mured.