Küsimused mulle

20. juuni 2014

Lubatud "action"

Lõpuks sain mahti ka  lubatud action'ist kirjutada. Mida aga pole, on action:D Täiesti rahulik oli:) Sest põhitegelast ei tulnudki kohale. Jutt on TG 9. klassi lõpupeost, kuhu sain kutse sõbrannalt. Võtsin üsna rõõmuga vastu selle pakkumise, sest samas klassis, kus käib tema tütar, käib ka minu kahe lapse isa tütar, kes samuti lõpetas. Nii et põhjust oli minna küll ja küll. Lootsin muidugi mitu kärbest ühe hoobiga lüüa ja ka härra T.-d (Mete ja Steni isa) seal kohata. Normaalne oleks ju ikkagi oma tütre nii tähtsal sündmusel kohal olla...normaalne! Aga selle mehega ei ole miski normaalne. Mees ise on ainult normaalne:) Ei ütle ühtki halba sõna, aga osav vassija ja paras argpüks on küll. Krt, oleks kordki MEES. Millal see inimene küll suureks kasvab ja asju adekvaatselt hindama hakkab. Kardan, et mitte kunagi. Ta on omadega parajas supis igatahes. Ei tahaks tema nahas küll olla. Kui te kujutaksite ette, kui suur on tema elatisraha võlg oma laste ees.

Kuluaaridest oli kuulda, et T. ei saanud tulla, kuna peab tööl olema. Naljakas seejuures on see, et kohtutäituri sõnul on mees töötu ja elatisraha pole olnud temalt juba aastaid välja nõuda olnud võimalik. Nii käivad asjad EV-is. Nüüdseks tean ka, kus ta töötab ja plaanin midagigi teha, et asjad muutuksid, kui see õldse võimalik siin riigis on, sest skeemitamistega on siin võimalik üsna muretut elu elada. Teine asi on südametunnistupiinadega, nendest ta kindlasti ei pääse.

Sten ikka palus "issist" pilti teha, juhul kui teda näen, ja talle koheselt MMS-iga saata. Ta vist ei mäletagi enam, milline ta välja näeb. Ei,oot-oot, ta ei õelnud "issi", vaid nimetas teda eesnime pidi. Nii on lood.

Pidu oli ilus. Rahvast palju, liigagi palju, sest ruumikitsikus oli paras. Välja minna ei saanud, külm ja vihmane oli. Sündmus iseenesest oli huvitav vaadata, sest eelmisel aastal, kui minu poeg lõpetas, ei saanud mina Saksamaalt selleks ajaks Eestisse tulla. Metel ja Stenil käis veel kool ja minul töö - puhkus ja vaheaeg olid ettenähtud vahetult peale lõpupidu. Seega oli meeldiv osa saada tänapäevasest lõpuaktusest.

Kogu TG 9. kl lend

TG 9. b klass
Enimesinenud kleidilõige

Kleidimood nagu näha, oli üsna ühene. Lisaks kunstküüned, kunstripsmed, juuksepikendused ja loomulikult kõrged kontsad. Omakeskis naersime, et kui ikka minna täitsa naturaalselt ja lihtsalt, siis oleks ikka kontrast väga suur ja võid päris palju tähelepanu saada, eristumise eest:)) Aga noh, aeg on edasi läinud, ajad muutunud. Mis siis veel on, kui minu Mete ükskord 9. klassi lõpetab. Päris huvitav.

Minu favoriit nr.1


Favoriit nr.2


Peale aktust suundusime pisikesele koosviibimisele sõbranna juurde. Istusime algul väljas. Sõbranna mees, minu suureks imestuseks, oli nõus kogu õhtu naistele grillima. No pole ma sellist head meest näinud ja mitu korda ikka uurisin, kas ta teeb seda tõesti vabast tahtest ja rõõmuga:D No ja kui lahkumise aeg oli, ütles, et teinekord grillime jälle. Uskumatu lausa:D

Naabrinaine oli ka neil tohutult külalislahke. Lubas oma aiamööblit, vett, kohvi, teed, suhkrut ja veel koort ka kohvile. Lihtsam oleks olnud, kui meie seltskond oleks üldse tema juurde sisse vajunud:) Seltskond oli igati vahava ja istusime üsna öötundideni koos. Sõime grilli, maitsvat Kivi pagari kringlit ja kohaliku torditegija banaani torti.

Tüdrukutega tähistamas:))


Oh kui mõnus oli ilma lasteta üle pika aja lihtsalt olla ja mitte kuhugile kiirustada. Helistasid nad mulle muidugi hoolega ja igaüks esitas oma soovi, mida neile kaasa tuua. Õnneks jäi teepeale bentsukas, kust siis igale lapsele midagi magusat kaasa tõin. Koju jõudsin natukene enne ühte ja kohe, mis silma hakkas, kraanikauss oli nõudest tühi, toad üsna korras ja kolm last magasid magusasti minu voodis. Üks laps telkis sõbra juures ja üks magas kenasti oma kambris;) Eks ema käis enne õhtut ja andis neile midagi süüa, pani väiksele poisile värske mähkme alla ja vaatas, et kõik ilusasti magama saaks.

Kõigile lõpetajatele soovin kõrget lendu!