Küsimused mulle

17. oktoober 2014

New in: Tupperware

 
Eile jõdsid minuni mõned Tupperware tooted, mida olin omale juba pikka aega soovinud. Eriti puudust tundsin teisest Maximilliani 7,5 liitrisest kausist. Alati, kui kellegil sünnipäev on ja on vaja korraga teha nii salatit kui pärmitainast, siis on vaja enne tainaga ühele poole saada, et kauss salati jaoks vaba oleks. Nüüd seda muret enam ei ole, kaks kaussi peaks selle mure kenasti lahendama.


Maximilliani 7,5 l kaanega kauss

Teiseks sain Samba kausside komplekti, mis koosneb kolmest kaanega kausist (1,3 l; 2,5 l; 4,3 l), mida saab sulgeda õhukindlalt. Jällegi hea peost allesjäänud salateid ja toite säilitada ja kasvõi valmis lõigatud toiduained õhukindlalt külmas hoida. Igati asjalikud kausid ja mis põhiline, eluaegse kasutusega. Äkki saab isegi pärandada.

Samba kaanega kausid, 1,3 l; 2,5 l; 4,3 l





Siis pealekauba, soovide väliselt, sain veel kaks SmartVent külmikukarpi õhuventiilidega, kus on ka hea igasugust toidukraami hoida, ilma ei lõhnad külmkappi pääseks.


Need võtsin kohe kasutusse ja teagi, kuhu ma oma kraami oleks pannud, kui ma neid karpe eile saanud ei oleks:D Kuidas ma üldse siiani ilma nendeta hakkama sain:)

Kausid on pärit Soomest inimese käest, kes varem oli tegelenud Tupperwarega ja nüüd on asi soiku jäänud. Aga sellest ajast on tal terve kaubiku täis Tupperware tooteid ja ta müüb neid tavahindadest suts odavamalt. Tooted on pärit vanematest kollektsioonidest, aga nende headus on ikka sama. Mina sain Maximilliani kausi hinnaga 22 eurot (kataloogihind 29,90 ), Samba kausid 23 euroga.

On kallid küll, aga tasuvad ennast igati ära ajapikku. Varasemast ajast on mul päris suul hulk Tupperware tooteid köögis: kaks segistit (ühe sain tutt-uuena 3 euroga Saksamaalt kirbukalt), mikserdamiskann, taignarull alusega, taignakauss, taigna lõikamise ratas, termokauss, apelsinikoorija, tabletihoidik, kuuma muna tõstmiseks lusikas, sidrunipress, kulp, jäätisevormid, shabloonid lastele joonistamiseks, köögisalvrättide hoidja, kilekottide hoidja, üks kaanega tops. Vist said kõik nüüd ette loetletud:) Polegi väga vähe.

Kui uut kataloogi vaadata, siis on paljud asjad uuema disainiga, rohkemate funktsioonidega ja palju praktilisi tooteid on juurde lisandunud. Kõiki tahaks oma kööki.