Küsimused mulle

8. märts 2015

Finaal

Täna peaks olema see päev, kui toimub "pidulik" üleandimine. Oleks eile juba olnud, aga kuna ehitus oli ikka väga mahukas, siis lihtsalt ei jõutud. Kuigi ehitusmehed on kogu aeg tublisti ja professionaalselt tööd teinud. Tööde jaotus ja korraldus oli tasemel. Kõigil oli oma ülesanne ja tiimitöö oli laitmatu. Õhtul hilja, kui meie kõik juba voodites olime, andis Karola veel viimase lihvi ja lisas lõpptulemusesse oma naiselikku kätt.

Ma räägin, nagu ma teaks, mis üleval toimub. Aga ei tea. Meil on keelatud vaatama ja piiluma minna ja me peame sellest kinni. Ootame kannatlikult. Kõik omal ajal:)

Kohvipaus, natuke veel tööd ja ongi valmis

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tahaks ka juba tulemust näha:) Ootan põnevusega saadet.

Touring ütles ...

Paremalt esimene on Märt Avandi :D

ShoppingQ ütles ...

Tegelikult siiski Alex ja ühtlasi ka Meena lemmik😉

ShoppingQ ütles ...

Aga kui sa nii ütled, siis sarnasus on tõesti hämmastav.

Touring ütles ...

Ma ei tea mis kujul nad su pööningu välja ehitasid aga ehk tegid igati korralikult ja see tähendab, et maja soojakaod vähenevad, see tähendab vähem kütmist ja see tähendab kokkuhoidu. Teine asi, et õhksoojuspumbad saad häälestada puitahjudele toeks, mitte vastupidi, et koguaeg töötavad. Tallinnas, näiteks Nõmme piirkonnas, kus on valdavalt ahjuküttega maju ja on paigaldatud õhksoojuspumbad siis tööl käivad inimesed on need häälestanud nii, et töölt koju saabudes maja soe - saab muid asje teha kui kohe väsinuna maja soojaks kütta ja siis hiljem kütavad ka ahju, et elektrit mitte kulutada. Ahh eks ise õpid kuidas parem jne :)

ShoppingQ ütles ...

Eks ma panen ikka ahjule rõhku. Õhksoojuspumbad on toetuseks vaid, juhul, kui väga külm on. aga kõik on kenasti soojustatud, sooja on praegu küll piisavalt.
Eks saatest on näha, mis meie pööningust on saanud:)