Küsimused mulle

24. märts 2015

Võtaks ka nüüd sõna

Nii, esimesed emotsioonid on möödas, pisarad valatud. Nii eilse saate ajal kui ka täna kordust vaadates. Eile ma saadet eriti ei kuulnud, sest Stig lahistas kõva häälega nutta. Tal hakkas nii hale, kui ta mind telekas nutmas nägi:( Eks teistele lastele tuli ka pisar silma, kui emme nuttis. Ema ja isa olid ka õhtul siin, aga mingil kummalisel kombel hakkas neil enne saadet kiire. Kodus pidavat parem vaadata olema. Selge see, omaette ju lahedam pisaraid ka valada:D

Saade oli väga ilus. Mete ja Sten kiitsid, et üks parimaid "Kodutunde" saateid. Kohe peale saadet vajusid lapsed oma tubadesse ja oli vaikus. Ei mingit "Naabriplikat" isegi. Tavaliselt vaadatakse ikka saateid edasi. Ju nad tahtsid ka natukene seedida kõike seda rõõmu ja oma mõtteid mõelda.

Olen saanud väga palju positiivset tagasisidet. Kallistan kõiki toetajaid, see on väga suur rõõm meile ja nullib paar sapipritsijat kindlalt ära. Lihtsalt kahju on vaadata, kuidas elu eest püütakse veel rusikatega vehkida. Väga mannetu! Aga ma saan aru. Kui sulle ikka ei ole antud lapsi saada, mis ju ongi tegelikult meie elu eesmärk siin maamunal, siis on kibestumus arusaadav. Eriti veel terveid ja tublisid lapsi. Kõiki ei ole sellise õnnega õnnistatud. Ja lapsed on minu õnn, mitte mehed!

Aitäh teile Eesti rahvas!

Esimesed avalikud pildid ka ülemisest korrusest...










28 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Nii ootasin Sinult seda postitust, et räägid sellest Kodutundest veellähemalt:) Ja no uskumatult armas saade oli, elasin nii kaasa ja lõpus lahistasin nutta koos Sinuga.
Ja kui võrratult ikka nad tegid selle ülemise korruse, kuidas nad oskavad ja suudavad nii kiiresti kõike seda teha?? Super lahe et saite oma unistuse teoks teha!!!
Ja ilkujaid ära pane tähele, neid on alati, ollakse lihtsalt kadedad ei muud...

Anonüümne ütles ...

Ilus kodu ilusatele inimestele !
Nautige ja rõõmustage ...
H.

cristal ütles ...

Kahju, et seda saatesse ei pandud, kuidas töömeestee süüa vaaritasid ;) Ja nad tegid Sinust ikka natuke liiga nutunaise... Blogi põhjal oled väga positiivne ja tegus :) Aga ju formaat nõuab. II korrus sai kena ja loodetavasti ka soe. Kena kevadet! Ja tõesti, hästi öeldud, et kõigi elu ei ole mehed, lapsed on!!

Efka ütles ...

Mulle hästi meeldis, kuidas saatejuht ütles, et kui inimene ise püüab, siis nemad ei karista ettevõtllikust, vaid toetavad seda. Ja teie puhul on seda ju näha.

Kata ütles ...

Jah, saatest jääb tõesti mulje nagu tegemist oleks mingi vesise eidega, kuigi blogist just vastupidine mulje.
Toad on väga lahedad, mu järeltulev põlvkond hakkas ka kohe koobast nõudma :D aga ei, liialt vanad juba selleks :D selleks ajaks kui töö valmis saaks oleks nad juba välja kolinud :D
Mina arvan, et rohkem peakski abistama peresid, kus on ise ka miskit liigutatud ja liigutatakse veelgi edaspidigi.

Anonüümne ütles ...

Üks ilusamaid Kodutunde tehtud projekte...tõesti väga väga ilus :) Ja tõesti siiralt hea meel, et aidati nii toredat ja tublit perekonda! Au ja kiitus Sulle Jaanika! :) Üks mõte tekkis, et trepile oleks üles võinud ehk ukse ette panna või võrevärava? Endal samasugune planeering ja ülemisel korrusel on trepiava ees uks...nii privaatsuse kui ka turvalisuse pärast, et näiteks väiksemad lapsed alla ei kukuks trepist.

marit ütles ...

Üldiselt ei ole suur kodutunde saate austaja, sellise vesise ja nuhkiva stiili poolest. Minumeelest ei pea torkima sellisel poolel, mis inimesi nukraks teeb. Palju toredam oleks, kui oleks näidatud hoopis toredaid ja naljakaid juhtumisi ning ka toidutegu. Pealegi blogis tundud sa nagu positiivsus ja rahu ise :). Saate vaatasin isegi järgi, sest no kuna ma juba blogis elan sinu toreda pere tegemistele kaasa, siis tahtsin ka saadet näha. Igatahes jõudu ja jaksu ning minumeelest läks see abi küll õigesse "auku" ;).

Anonüümne ütles ...

Sapipritsijatest ei tasu absoluutselt välja teha, nad on nii kibestunudl, et ei oska tunda rõõmu teiste kordaminekutest. Ei tasu lasta end heidutada, kahju peaks olema sellistets inimestest.
Sul on tore perekond ja ilus kodu mille üle uhkust tunda!

Anonüümne ütles ...

:-D Just Jaanika, lapsed on elu mõte :-D Mees võib olla, aga lapsed peavad olema :-D Nii lahe perekond olete ja pisipoja ikka suppernunnuke :-D Jaksu ja naeru teie perre :-D

ShoppingQ ütles ...

Turvavärav on juba ootamas. Kui trepp valmis, küll siis see ka paigaldatud saab.

ShoppingQ ütles ...

Ei olnud üldse hullu see torkimine. Pisarad on mul kerged tulema nii või naa. Võin autoga sõita, midagi endale ette kujutada ja juba pisarad voolavadki.

ShoppingQ ütles ...

100% nõus sinuga.

ShoppingQ ütles ...

Stig on tõesti meie päikesekiir!

ShoppingQ ütles ...

Au ja kiitus "Kodutunde" tiimile. Täiesti professionaalne kamp ja oleks neil aga jõudu veel paljusid aidata. Sapipritsijaid ja kadedaid leidub igale saatele. Paratamatus.

ShoppingQ ütles ...

Seda me teeme! Aitäh!

ShoppingQ ütles ...

Kui mina vaaritasin, ei olnud kaamerameest kuskil. Ja ega ma siis kogu aeg ei nuta ka. Vahest on hea mürgid välja lasta:D

ShoppingQ ütles ...

See on tõesti väga austust vääriv nende meeskonna poolt.

ShoppingQ ütles ...

Eks meil kõigil ole nõrkusehetki. Ikkagi inimesed ju:)

Anonüümne ütles ...

Olen ka nüüd lugenud kõik läbi. Pole juu õige kui inimene teeb kõiki maha ja häbistab. Tormab igale poole ja teeb pilti ja siis teeb blogis maha. Nagu näha pole vahet kas on oma tuttav või sugulane. Loodan et ka teised avavad oma silmad. Muidugi on tore ,et lapsed said oma toad,

Anonüümne ütles ...

Ônneks pole veresugulane , nagu ongi nii

Anonüümne ütles ...

Pole sa midagi nii süütuke , kóige suurem sapipurskaja oled sa ise . Ja lapsed pole sul midagi nii viisakad nagu räägid. Ja elueksimusi teeb iga naine aga seda óelust mis sul on läheb süda pahaks . Teiste silmis pinda näed aga enda silmis palki ei näe .

ShoppingQ ütles ...

Lase aga tulla, vala oma viha välja, sa õnnetuke. Ja ära komasid unusta:D Jagati sulle neid ju piisavalt.

ShoppingQ ütles ...

See on tõesti õnn:D

ShoppingQ ütles ...

See on elu, kõik ei ole nii roosiline:)

Anonüümne ütles ...

Kas sa ise ka usud mis sitta sa teleris räägid , tótt vóiks rääkida mitte valetada.

ShoppingQ ütles ...

Kuhu komad jäävad?

cristal ütles ...

Just-just :) Ma arvasingi, et kaameratöö tehti siuh-säuh, mitte iga päev aja kogu aeg.

Anonüümne ütles ...

Väga armas kodu ja perekond, olen teid imetlenud kaua ja teile kaasa elanud. Olite väga õige valik, parim saade läbi aastate. Minu elu eesmärk on kahjuks või õnneks ise ilma lasteta õnnelik olla koos kahekesi enda mehega aga kibestumist ja kadedust ei ole kordagi tundnud, heameelega aitan teiste lähedaste lapsi ja tunnen nende kordaminekutest rõõmu :) õnn ei ole eesmärk-õnn on elustiil ja elu on nauding ning teie perekond on super tubli. Ära lase ennast häirida negatiivsetest inimestest vaid vali hoolega keda enda hinge ja ellu lased. ükskõiksus on parim relv intrigantide ja kadedate inimeste vastu :)