Küsimused mulle

2. september 2015

Laste sisejalanõudest

Miks mind küll üldse enam imestama ei pane, et kui midagi vaja, siis ärgatakse alati viimasel minutil.

Nimelt eile ärkasid Mete ja Sten, et neil on koolis siseajalatseid ka ikka  vaja, eelmise aasta omad pidid mõlemil väiksed olema. Arusaadav. Need eelmise aasta rihmikud mõlemil on kandmiseks olnud juba Saksamaa ajast ehk siis umbes kolm aastat ikka on nad nendega juba käia saanud. Tohutu sääst ju:D

Nüüd on nendega igatahes ühelpool ja vaja on uusi. Aga mitte enam rihmikuid/sandaale. Tänapäeval on hoopis teised suunad sisejalatsite maailmas. Kui ma eile Shu jalanõu poes ringi vaatasin, siis üks noormees oma isaga valis just neid samu asju, mida mina otsima läksin. Ma siis jälgisin, mis maitse noorel on. Ikka teniselaadsed asjad ja soovitavalt ilma paelteta, mida oleks kerge jalga tõmmata. Värvid võivad kirevad olla, see on popp.

Kahjuks olid poes alles vaid mõned üksikud suurused, ni et pidin lahkuma tühjade kätega. Ka see noormees ei leidnud oma suurust. Ja Viljandi nende jalanõu poodidega ka eriti ei hiilga.

Meenaga sain eile enamvähem kaubale, et tema hakkab kandma lasteaias sandaale, mis ma juba aasta tagasi vist Anttilast 12 euriga ostsin. Sel ajal olid nad talle suured, nüüd sobivad aga ideaalselt. Tema omaaruga kannaks kõrge kontsaga ja hästi nõmedaid kingi. Teda on vaja natukene suunata ja maapeale tuua:D

Stigil on ka juba ammusest ajast jalanõud ootamas, mis peaksid ka parajad olema tänaseks.

Stigi olemasolevad sisejalanõud selleks hooajaks

Meena peab neid rihmikuid kandma, kuigi mitte eriti meelsasti

Jaskaril on ka suur jalanõu probleem. Märtsis, kui me Saksamaal käisime ja ma talle esimesed ettejuhtuvad enamvähem kenad 47 suuruse jalanõud ära ostsin ca. 20 euroga, siis keegi siin kommentaariumis imestas, et ma niimoodi raha pillun ja umbropsu jalanõusid kokku ostan. Kellel peres nii suure jalaga inimene on, teab, et see on õnne asi üldse midagi nii suurt poest leida ja nii soodsalt veel.

Sel korral reisil olles ei näinud ma ühtki soodsat jalanõud suuruses 47, jällegi tulin koju tühjade kätega. Jaskar on neid märtsis saadud jalanõusid hoolega kandnud ja oleks hädasti uusi vaja.

Mõtlesingi, et mina ei viitsi mööda poode otsida, eriti kui poode pole ka lähedal ja vaatan oma lemmikust Amazon buyvip'ist midagi soodsat ja sobivat. Leidsin kõigile midagi...

Metele

Stenile

Jaskarile

Mida kannavad teie lapsed koolis sisejalatsitena, kes enam rihmiku ealised ei ole?


8 kommentaari:

Triin ütles ...

Minu 11a poisil on ka sellist tüüpi sisekad nagu Stenil ehk siis nöörideta tennised. Lee Cooperi omad saime soodukaga Sportsdirecti poest 12€ga, muidu olid vist üle 30.

Mis puutub jaskari jalatsitesse siis ma mõistan sind!!Mul mehel jalg 47-48 ja oioi kui raske on leida, enamik jalatseid lõppeb 45, heal juhul 46ga ära.
Näiteks Rieker ja Timberland on sellised kaubamärgid millel liigub suuri numbreid ka aga eks hind ka siis on vastav juba.
Sportsdirecti poes olen ka kohanud (Ülemiste keskuses) aga ostnud veel pole.

sesamy ütles ...

Minu mehe jalg 48, sobivat kraami saab hea hinnaga SportsDirecti netipoest ja Viljandi turult :)

Anonüümne ütles ...

Javer.ee-popid ja mugavad jalatsid:)

Ivš ütles ...

Mul on kogemus Skechersiga, et seal võib vaadata number väiksemat mõõtu, aga nemadki kallid, muidugi.

ShoppingQ ütles ...

Me oleme Deichmanist viimasel ajal alati 47 suurust saanud, aga sel korral lõppes kõik suurusega 46.
Sportsdirect siinakndis on mulle võõras. Ehk kunagi uurin, kui jälle vajadus tekib.

ShoppingQ ütles ...

Jätan meelde ja viskan võimalusel pilgu peale.

ShoppingQ ütles ...

Jah, tõesti...suurused olemas ja kenad värvid. Näitan lastele ja vaatan, mida nad arvavad:)

ShoppingQ ütles ...

Selle firma jalanõud meil hiljuti olid ka, kanti ribadeks.