Küsimused mulle

7. märts 2015

Eesmärk täidetud

Peol käidud ja väärtuslik fotojäädvustus ka olemas. Ma ikka ei suuda ära imestada, kuidas meie Enelil küll nii fenomenaalsed ideed on-teha kuradima vahva fotosein. Ja seda kasutati päris ohtrasti. Jaskar, kes tavaliselt pildile ei kipu, oli nõus esimese palumise peale minuga pildile tulema. Super. Kena mälestus.


Ja üks noorem mees sõandas ka minuga üsna vabatahtlikult pildile tulema. Ma ei saa märkimata jätta, et tegu on Modellisaate Aule kõige vanema ja pikema vennaga:)


Pidu oli vahva, bänd super hea. Kiskus kohe jala tantsule. Aga noh, põhiliselt ikka noored ja minusugusel enam lööki ei ole:D Aga noortele väga vajalik üritus. Linnulennult lugesin kokku 50 inimest. Ja sain ikka ka tantsu keerutada, oma venna ja pojaga. Niigi hea!

Koju jõudsin kell 1 ja arvasin, et töömehed juba puhkama läinud. Aga ei. Täna on neil tõeliselt pikk tööpäev. Tegin neile igale tassi head kanget kohvi ja nad arvasid, et sellise seisuga saavad nad täna põranda maha. Värvi aurud olid ka üleval. Mõnus uue kodu lõhn on majas.

Mina lähen nüüd magama ja vaatame, mis homne päev meile toob:)