Küsimused mulle

15. september 2015

Minu tervislik toidulaud

Teen väikese ülevaate, mida ma eilsest saati söönud olen. Jah, ma tean, et EILSEST pole mingi saavutus, aga siiski...

Hommikuti söön ma juba aegadest ammustest müslit maitsestamata jogurtiga, mille ma maitsestan ise kuusevõrsesiirupiga. Igati tervislik hommikusöök ja mulle maitseb. Minu lemmik müslit müüakse kahjuks vaid Lidlis, aga mul on kodus pisikene varu. See sisaldab kõike head (Premium Müsli).

750g / 2.62€
Lõunaks riivisin hunniku porgandeid, vürtsikuse lisamiseks natuke kaalikat, sibulat, küüslauku, lisasin muna ja maitseained ja segasin kokku. Paneerisin riivsaias ja praadisin oliiviölis mõnusad kotletid, mida sõin hapukoorega.

Neid sõin ma niipalju, et sain kõhu täis. Ei mingit piirangut. Massi jäi mul üle, sest riivsai sai otsa ja ma täna tõesti ei raatsinud poodi minna, et riivsaia peale raha kulutama hakata.

Õhtul, kui me kartuli konksutamiselt koju jõudsime, näksisin ma vaid vaagnalt köögivilju, mis ma lastele lõunaks valmis olin teinud.


Et eilne riivitud kotletimass raisku ei läheks, pidin nuputama, mis ma ülejäänud kotletitaignaga teen. Mõtlesin muffinivormi kasutada ja endale tänaseks kerge söögi teha lõunaks. Peale lõikasin riba suitsuliha maitseks.

Vett jõudsin eilse päevaga manustada vaid liitri jagu,aga abiks ikka. Kõige tüütum on see vetsu vahet jooksime, sellega ma juba kulutan tohutud kalorid.

Hommikul näitas kaal 66,7 kg. Vaatame mis homme toob. Hakkan igal homkikul oma kaalunäitu FB-i Shoppingq lehel postitama. Loodan, et see teile närvidele käima ei hakka ja te laiali ei jookse. Pigem ootan uusi jälgijaid ja kaasaelajaid. Nii et iga uus "like"on oodatud ja rõõmustab mind.