Küsimused mulle

18. oktoober 2015

Superostud

Kuigi ma väga tahaks juba oma tuba teile tutvustada, siis kahjuks pean kurbusega tõdema, et ei saa seda niipea teha. Homme võetakse käsile teine tuba ja kuna tuba peab tühi olema, siis osaliselt tuleb minu tuppa mitte ettenähtud mööblit hoiule. Elan edasi ikka nagu kolikambris. Rõõmustav on ainult see, et soojustatud kolikambris.

Aga näitan paari lahedat ostu, mis ma viimastel päevadel teinud olen. Olen juba ammu igatsenud oma kööki ümmargust lauda. Ja nüüd on mul see olemas. Olen liitunud ühe vanakraami grupiga FB-is ja aegajalt ma ikka vaatan, mida müüki paisatakse. Reedel üks vana (antiikne lausa) laud sinna ilmuski. Hind tundus mõistlik. Ainuke probleem oli, et keegi oli lubanud juba enne mind seda vaatama minna. Olin järjekorras teine ühesõnaga. Aga nagu alati, ega paljud ju oma sõna ei pea. Nii ka see esimene ostja enam ühendust ei võtnud ja laud oli peaaegu nagu minu.

Järele oli vaja sõita Võhmasse, mida tegin koos emaga. Sealt skoorisime omale veel hunniku punutisi (korve) ja olime jällegi ülirahul. Korvid on mul põhiliselt ema juures, kuna meil on siin hullumaja ja krooniline ruumipuudus. Ühe kirstulaadse korvi  vedasin aga koju küll.

Vanaemaaegne laud hinnaga 50€

Hunnik korve hinnaga 30€

Espakist leidsin ideaalse ukselingi oma vanale uksele. Ideaalis ma nii seda linki ette kujutasingi tegelikult.

Ukselink Espakist hinnaga 11.70€, kliendikaardiga -10%

Sellised asjad siis. Meil jätkub siin töiselt, tegemist on palju ja jätkub jõuludeni.