Küsimused mulle

30. detsember 2016

Tantsulkale

Ma vaatan, et blogi statistika on kuidagi suureks paisunud. Mis teoksil, ma täpselt ei teagi. Sain ühelt lugejalt vaid vihje, et minu eilne postitus oli Mallukale silma jäänud ja ta oli sellele vastanud. Poleks vaja olnud vaeva näha, aga ju ta siis tundis, et ta peab ennast õigustama. Kahjuks pole mul aega ennast asjaga kurssi viia, sest oma elu tahab elamist, lapsed kasvatamist, seega jääb asi nii nagu on. Loodan, et sääsest elevanti ei saa.

Loomulikult lööks aega surnuks netis, aga pean minema garaažist triikrauda otsima, et üks särk Stenile ära triikida. Meil on ju nii, et kui midagi vaja on, peab seda kuskilt otsima minema. Hea on, kui tead, kust otsida.

Läheme täna meie armsasse külamajja aastalõpu peole ja Sten saab suurte inimestega kaasa. Ta on siiski juba 13 ja see saab tal esimene selline õhtune külapidu olema.

Ise tahaks ka veel duši alla minna ja ennast sättida. Näksimist on ka vaja veel kaasa valmistada. Selleks on vaja keldrisse mahla järgi minna, et morsijook kaasa teha, marineeritud kurke tuua, viinamarja tomatid pesta ja kaasa pakkida. Tänasest uuest avastatud poest ostsin krõpse ka lauale. Selline mõnus äraolemine saab täna olema. Äkki läheb õnneks ja saab jalga ka keerutada.


Kommentaare ei ole: