Küsimused mulle

10. november 2016

Kannatused

Nagu ma siin vist juba mainisin, siis meil käib teist nädalat ehitus. Saab teoks minu unistus soojast ja valgest köögist. Oleks küll jah pidanud juba suvel alustama, kui soe oli, aga ahju ehitusega olime ka just lõpule saanud ja ma vajasin vist ikka mingisugust hingetõmbe aega.

Ega see ehitusjärgus kodus elamine mingi lust ja lillepidu ei ole. Meeletu tolm igal pool ja lõppu ei paista tulemagi. Püüan ikka igapäev toad üle tõmmata, et natukene rõõmsam see asi oleks, aga hakkan varsti väsima. Õnneks on veel vaja nädalajagu vastu pidada ja loodetavasti lähevad tööd ka puhtamaks. Ja põhiline, kannatused on seda väärt. Meie köögipõrand on soojustatud, seinad soojad, uus lagi, uus vool ja lõpuks ka uus viimistlus. Rosin koogil saab olema uus köögimööbel, mille lõpliku hinnapakkumise täna kätte sain ja ma annan sellele rohelise tule. On piisavalt juba ümber tehtud ja parendatud.  Nüüd on oodata veel mõõtjat, siis sissemaks 50% ja mööbel saab tootmisse minna.

Mis summasse puutub (pea 5000 EUR-i), siis eelarve on mul nii või naa lõhki, aga kuna mööbliga läheb 2 kuud, siis sissemakse saan rahuliku südamega ära teha ja siis on mul aega ennast koguda.Ma olen nõus paljutki ohverdama, et omale unistuste köök saada:)

Töörindel läheb mul kenasti. Saan edukalt hakkama oma ülesannetega ja naudin oma tööd kodus. Kui tööpäev läbi, ei pea ma istuma rooli, et koju kihutada, vaid astun teise tuppa ja mul on energiat veel küllaga, et koduste asjadega tegeleda. Luks värk, ütlen ma selle peale:)

Ja mis mind ootamas on, nädalavahetus Berliinis. Ei mingit tolmu, ehitusmürinat, koristamist, lihtsalt läheme Metega ja naudime vabadust ja saksa toite. Mõnus.