Küsimused mulle

14. juuni 2017

Lõputu, lõputu jauramine

Ajast, kui lapsed suvepuhkusel on, pole ma endale äratuskella tirisema pannud. Tavaliselt kaob mul iseenesest uni seitsme paiku ära või hoolitsevad selle eest pere pisemad. Nemad on ka tihtilugu varajasemad, kui mina.

Paar hommikut pole mind aga üldse häirinud, et keegi juba teleka ees on ja kella vaadates on see juba tublisti kaheksa läbi olnud. Siis on küll mu elu kiiremad liigutused. Kiirelt voodist välja, esimese asjana arvuti tööle, sisselogimised ja siis on aega ennast riietada, pesta.

Hea uni tuleb sellest, et õhtuti saab kaua loetud ja magama saab alles peale keskööd. Eile olin ma küll enamvähem õigel ajal magama jäänud, aga keset ööd kuulsin köögiaknal koputamist. Kui ma kogu aeg olen väitnud, et ega ma siin metsas lastega hirmu ei tunne, siis sellistel harvadel juhtude (juhtub aastas paar korda)võtab küll kõhedaks. Õnneks täna öösel oli see koputaja Meena. Ta oli läbi une kasside kismat kuulnud ja neid aknale koputamisega lahutama läinud. Minul oli süda igatahes saapasääres ja uni ei tahtnud ka tulla.Osaliselt kindlasti on selles osa ka mustal südametunnistusel(Manjana lugu). Mõtlesin seda ja nii ja naapidi. Minust arvamusblogijat juba ei saa. Oma peas arvan ma igasugu asju, aga kui ma selle kirja paneks, siis nokitakse mind elusalt surnuks. Parem ma midagi avalikult arvama ei hakka. Ja ma olen kindel, et ma pole ainuke, mina loll lihtsalt tegin suu lahti ja veel oma nime alt ja sain mis tahtsin. Teeme aga head nägu ja oleme rõõmsad:)

Tegelikult tahtsin rääkida, kuidas mul hommik ilma kohvita hakkas. Kui ma lastele putru keetma hakkasin ja kapist suhkrut võtsin, jäid mulle kohe esimesena kohvipadjad silma. Käis üks neel, ei midagi hullu. Mõtlesin pungsalt, millega ma küll oma hommikut nüüd alustan. Süüa ma kohe peale ärkamist ei suuda, olen alati tassi kohviga alustanud. Panin siis vee keema, et teekastist midagi otsida. Kätte sattus piparmündi teekott. Seda ma siis praegu siin limpsin (loomulikult ilma sihkruta). Täna lähen ma linna hambaarstile, siis plaanin omale ploki sidrunimaitselist värskat varuda. On kuidagi lemmikuks saanud. Lähen veele üle, sest ega ma teed eriti ei armasta. Veejoomine tuleb ainult kasuks.

Eile leidsin lõpuks kogematta oma kuivharjamise kindad ka üles. Lasin kohe tiiru peale ja kavatsen sellega natukene kaasa aidata naha pinguldamisel, et kui juba kaalu langetan, siis saaks naha olukorra ka paremaks. See harjamine on juba ise paras trenn, võhmale võtab küll. Kahjuks pole mul ennast millegagi määrida, mis protsessid kiiremini tööle paneks. Omalajal sai tselluliidi õlisid pudelite viisi tarbitud. Jätkuks mul vaid motivatsiooni. Üle kuu aja olen suutnud söögiga normaalselt ümber käia, ei mingit näksimist, õhtuti söömist ega saiakesi. Kui ma paar kuud tagasi kaalusin pea 71 kilo, siis tänaseks on 7 ammu möödanik. Ootan kaalul 67-t:) Oh neid lõputuid kaalumuresid:D

Üks postitus 6. juunist 2012...oh, olid ajad:)

Kommentaare ei ole: