Küsimused mulle

31. mai 2018

Selliseid asju juhtub ka

Vahelduseks räägin millestki muust ka, kui lastest ja nende probleemidest. Üldse kisub siin kuidagi nutuseks, ainult mured ja jamad.

Järjekordne ebaõnn, mida ma ei osanud isegi kõige õudsemas unenäos ette kujutada, juhtus pea kuu aega tagasi. Ise ma avastasin selle jama muidugi alles hiljuti, kui rõõmsalt oma ostu avasin ja hakkasin uhkusega voodile lina panema. Alati, kui ma kuskile kodutekstiili poodi satun, otsin ma silmadega kummiga linu voodile suurusega 120x200. Väga defitsiitne kaup või kui on, siis kuskil 30 eurose hinnaga. Nii kalleid linu ma ei osta, olgu nad siis satiinist või mitte. Mulle käib puuvillane väga hästi. Ja Jaskaril on ka nüüd samas mõõdus voodi nagu mul, seega kummiga linu kulub.


Käisingi siis oma sünnipäeva paiku Pärnus, et sünnipäevarahad sirgu lüüa. Abakhanist ostsin linast kangast, et ise omale voodipesu õmmelda. Täpselt selline, nagu soovin. Musta värvi, linase ja puuvilla segu. Oli veel 50% allahinnatud. Meetri eest maksin 7,65 (tavahind 15,30). Õmblemiseni ma veel jõudnud ei ole, aga küll jõuan kunagi. Aega on. Vahva seik oli see, et müüjaks oli mu oma meister Vigala kooli aegadest. Sai paar sõna juttu ka korraga puhutud. Tore on vanu tuttavaid näha ja tõdeda, et näevad sama nooruslikud välja kui 20 aastat tagasi.

Nüüd asja juurde. Hüppasin "Koduilusse" ka sisse, see pood seal jõe ääres. Ei olnud seal kunagi käinud, mõtlesin et tshekkan seal kummiga linu. Minu rõõmuks olid nad seal täitsa sortimendis olemas, täpselt see mõõt mis vaja ja hind oli ka talutav. e-Bayst saaks odavamalt, aga postikulu nulliks selle rõõmu ära. Värvitoonid olid ka mulle täitsa meeltmõõda ja tegingi ostu ära, ühe lina Jaskarile, ühe endale.



Juhtus aga see, et kui ma voodit linatama hakkasin, ei tahtnud lina kuidagi madratsi ümber mahtuda. Mitte kuidagi kohe, isegi mitte kattemadratsi ümber. Tõin siis mõõduriista, et lina üle mõõta. Ei andnud välja isegi mitte 90 sentimeetrit laiust. Sellist asja pole enne olnud, et pakendil on üks mõõt, sisu aga hoopis midagi muud. Et poes kontrollida, selle peale poleks ma eluski tulnud.

 



Ma ei tea, kas mul on õigust veel asja klaarida, aga ma igatahes üritan. Tahaks ikka õiges mõõdus linu. Pärnu on kuradima kaugel ka, et seda jama klaarima hakata:(

5 kommentaari:

tegelinski ütles ...

Ehk on kasulik ühendust võtta tootjaga, pakendil paistab ka tel number? Saadavad uued linad... või pakuvad muu lahenduse.

ShoppingQ ütles ...

Helistasin Pärnu “Koduilu” poodi ja lubati lahkelt asi ära lahendada. Pean vaid linadega kohale ilmuma.

tegelinski ütles ...

Kõik on hea, mis hästi lõpeb!

Anonüümne ütles ...

Ei puuduta küll otseselt seda postitust.. aga tahaks jätta tagasisede su blogile.
Mulle nii meeldib lugeda su postitusi. Loen ka malluka omasid. aga viimasel ajal isegi õhtuti ruttan arvutitaha et vaadata kas sul on juba täna uus postitus tehtud. Mulle meeldib su blogi, oled nii minu moodi. selline maa mutt :D Nii elust enesest kirjutad nii põnev on lugeda. Mallukal on ka hea blogi, aga ma ei viitsi neid mingeid reklaampostitusi lugeda, vaid ikka inimese elust ja olust. Jätka ikka samas vaimus ja ära jäta ühtegi päeva vahele! :)
Ilusat õhtut!

ShoppingQ ütles ...

Sorry, aga paratamatult jääb päevi vahele. Kustun vahest lihtsalt väsimusest ära. Pole lihtne mingi "maa-mutt" olla:)