Küsimused mulle

6. märts 2018

Hakkame sihtkohta jõudma

Nüüd tundus lõpp juba lähedal. Siiski üle poole maa oli juba sõidetud ja kuna kihk oli kiirelt edasi saada, siis kasutasime jällegi tasulist kiirteed. Külapoed jätsime tagasitee teemaks. Seste ega kiirteel midagi nägemisväärset ei ole, ainult bensiinijaamad, "mäkid" ja WC-d. Mõne peatuse tegime ka bensiijaamades, et head kohvi juua, natukene netis istuda ja keha kergendada. Ei jõua jutti eriti palju istuda, ära tüütab. Peale peatust on tunne nagu hoopis teine ja võib jälle kilomeetreid põletada.

Kes joob kohvi, kes kuuma kakaod

Nii palju rõõmu tasuta Wifist

Orlen on üks hea peatumispaik - puhas WC (enamasti), hea kohv, kütus ostmiseks aga kallis

Kiirtee "maksuputkad!

Täiesti lumevaba, kui meil siin hanged on

Suurem peatus oli meil ettenähtud Magdeburgi kandis Elbepark´is. Selle nimel olime päris mitu tundi teel ja Saksamaal enne ühtki peatust ei teinud, enne kui kohal olime. Lapsed muidugi lasid silma kinni, minu asi oli neid turvaliselt kohale viia.


Sealne Nike Clearance Store on meie arvates üks parima valikuga pood. Kui nädala alguses on seal üks kaup, siis võid kindel olla, et nädalalõpus on kaubavalik juba täienenud või vahetunud ja võid ikka midagi soodsat ja vajalikku leida.

Meie parimad palad olid Meenale spordijalanõud hinnaga 35 eurot (Mete sai samad jalatsid Metzingenist eelmisel aastal sama soodsalt) ja minule mõnusad kerged vabaajajalatsid 65 euro eest. Olen neid juba korra kandnud ja no super rahul olen. Ma saan aru küll, et just eelnevalt olin omale juba kaks paari jalanõusid saanud, aga Mete omab samasuguseid juba aastajagu ja ta tungivalt palus mul need endale osta.

Tõmba jalga nagu sokid - Meena oli ülirajul:)



Ernsting´s familyst käisime ka läbi. Sealt ostan ma alati riideid Stigile - sokke, aluspesu, dressipükse, pikavarrukaga särke. Hinnad soodsad, riided ilusad ja vastupidavad. Ega muud poed meile eriti huvi ei pakkunudki ja kes neid kõiki poode ikka läbi käia jõuaks. Seega keskendusime ainult huvipakkuvale, et kiirelt jälle edasi sõita.

J.-le (Meena ja Stigi issile) olime varemalt juba teada andnud, et jõuame tema juurde esmaspäeva hilisõhtul. See oli selline umbkaudne plaan, mis oli valmis juba kuu enne reisi. Ega me siis ei teadnud ju, et varem jõuame. Ega me sellest mõne tunnisest kõikumisest teada ka ei andnud. Igatahes olime me varakult kohal - kuskil 4-5 paiku vist. Suundusime kohe tagaukse juurde, oma inimesed ikkagi ju:)

Ja mida me nägime. Majal oli köögiaken lahti lükatud, plaadimängija oli aknalauale tõstetud. See üürgas midagi mängida. Härra ise oli aknal, suits suus. Täitsa privaatne party. Väike ehmatus ei olnud ju:D

Aga ta peaks mind juba tundma küll nii palju, et ega seal imestada ei ole. Mina teen asju spontaanselt, ei hakka mina ette teatama, kui midagi plaanis on. Plaane on mul niigi üliharva, nii et...astusime aga tuppa. Tuppa lasti meid peauksest. Ju tal oli aega vaja võita, et oma peo tagajärgi kiirelt likvideerida. Mine tea.

Meile näidati kätte meie tuba (kogu ülemine korrus ühesõnaga + vannituba), vabandati, et tänu sellele, et me nii vara jõudsime, ei ole ta jõudnud veel põrandaid pesta jne. Aga see polnudki enam oluline. Olime kohal, mina surmväsinud. Niipalju ma veel plaanida suutsin, et tegin ettepaneku, et käime poes, teeme mõnusa õhtusöögi ja joome tervituseks pudeli veini. See sai kõik tehtud ja olimegi ühe päevaga jälle ühelpool.