Küsimused mulle

6. juuni 2018

Need pean ma omale saama

Käisime laupäeval Haapsalus Itaalia veinipeol ja et Pärnu jäi tee peale, sai voodilinad välja vahetatud õige suuruse vastu ja Kaubamajaks tegime ka peatuse. Sattusin jälle Ökopoodi. On lihtsalt teine nii mugava asukohaga, ei pea kuskilt otsima.

Midagi ma sel korral sealt ei ostnud, aga tuuseldasin Turbliss´i asjades. Letil olid kenasti testrid, seega sai katsetada neid palju kiidetud tooteid. Kahjuks turbamaski poes testima ei hakka, siis oleks seal pikemalt läinud. Kuidas neid testitakse sel juhul, jääb mulle mõistatuseks. See ju suurem protseduur. Aga ära sain proovida sügavniisutava näoõli. Mul on T-piirkonnas nahk nii-nii kuiv, kestendab kogu aeg. Võtsin siis testrist pipetiga tilga õli ja masseerisin oma kulmude vahele ja ma olen vaimustuses. Muust enam ei mõtlegi, kui et oleks mul ka see toode kodus, oleks elu poole lihtsam kohe. Lepiksin ka selle näoõliga. Kraad kallim, aga usun, et tasub ennast igati ära.

Olen juba päris jupp aega oma problemaatilisele nahale (kuperoosa) otsinud midagi, millest oleks ka tolku. Olen ostnud apteegikosmeetikat, aga mulle tundub, et mu nägu läheb nende kasutamisest allergiliseks. Nüüd olen paar päeva täitsa ilma millegita olnud ja olukord palju parem. Ilma kreemita saan olla, kuna ilmad on jahedamad, aga kui päike on ja väljas vaja olla, siis pean ikka kaitse peale tõmbama.

Siin aga avastasin kreemi, mille tahaks küll ära proovida. Hoian silma peal, et kuskil testrit kasutada saaks. Tutvustus kõlab küll palju lubavalt ja peaks minu nahale ideaalselt sobima.

Kas keegi on antud tooteid kasutanud või kasutab? Muljeid?