tag:blogger.com,1999:blog-4319976757950658951.post6222927253468085301..comments2023-11-03T11:45:34.773+02:00Comments on ShoppingQ: Kauksi puhkekülaShoppingQhttp://www.blogger.com/profile/07937887313482426821noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4319976757950658951.post-58712576654519740622016-07-07T13:30:31.853+03:002016-07-07T13:30:31.853+03:00Aitäh! Igatahes proovin ära. Ma tõesti ei ole enne...Aitäh! Igatahes proovin ära. Ma tõesti ei ole enne kunagi tatraputru piimaga keetnud. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4319976757950658951.post-9748863932238203682016-07-06T20:34:55.297+03:002016-07-06T20:34:55.297+03:00Paned tatra natukese külma veega keema, siis hakka...Paned tatra natukese külma veega keema, siis hakkad piima lisama - ise koguaeg segades, sest see kipub põhja kõrbema. Maitsestad soolaga. Ja kui puder valmis sellise konsistentsiga, nagu soovid, siis virutad võid ka sinna sisse veel. Maailma parim puder iga kell.<br />Ja sõmerat tatart söön mina ja ka mu laps külma piimaga (laps nimetab seda tatrasupiks) - tehtud nii nagu Anonüümne kirjeldas ja siis kaussi ning piim peale..:D Imelikud oleme no:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4319976757950658951.post-51629427673694070922016-07-06T20:18:58.452+03:002016-07-06T20:18:58.452+03:00Meile pakuti sellist sõmerat tatart, mida mina pud...Meile pakuti sellist sõmerat tatart, mida mina pudruks ei pea. Sõmer tatar sobib lihaga ja prae kõrvale. Hommikuputru keedetakse ikka natukese piimaga. See on minu nägemus.ShoppingQhttps://www.blogger.com/profile/07937887313482426821noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4319976757950658951.post-29693817819759736572016-07-06T19:33:25.909+03:002016-07-06T19:33:25.909+03:00Tore, et teil selline vahva reis oli.
Mul üks küsi...Tore, et teil selline vahva reis oli.<br />Mul üks küsimus ka. Kuidas Sa piimaga tatraputru keedad? Mina pole elus piimaga tatraputru saanud/keetnud. Mina teen ikka nii nagu vanaema tegi, et praadis tatra võis ja siis veega hauduma. Soola lisaks ja oligi valmis. Kui toekamat mudru tahan, siis praen singitükke või hakkliha ka sisse. No ma ei tea... mingi Viru värk vist... :D<br />Sellepärast Sulle seal Kauksis vist sellist putru antigi, et meie, virukad, pole kuulnudki, et tatraputru piimaga ka keeta võiks. :DAnonymousnoreply@blogger.com