Küsimused mulle

25. juuni 2014

Väärtuslik leid

Lugu selline, et viisime Steniga eelmisel nädalal utiiltaarat Nuia prügikonteinerisse ja tahtsime tühjaks jäänud pappkastid paberikonteinerisse visata. Teeme siis suure kaane lahti ja mida me näeme-raamatud on prügisse visatud. Ja palju raamatuid. Üks parem kui teine:) Palju mõelda vaja ei olnud, korjasime kõik kokku, mis käeulatusse jäid. Mida möödujad arvasid, huvitas meid sel momendil kõige vähem. Enamus tuntud kirjanike raamatud, palju lasteraamatuid, Mirabeelia seeriast terve hunnik, Ukuaru jne. Neli kasti raamatuid korjasime kokku lõpuks. Tõime koju, sorteerisin ära ja panime lehtla alla raamaturiiulisse. Tulevikus, kui ülemine korrus väljaehitatud saab, saame sinna mõnusa raamatunurga teha. Seoses selle ülemise korrusega - homme tullakse Kredexi poolt paikvaatlust tegema....jeeee.

Meie leid



Korrastatud raamaturiiul meie väärt leiuga
Inimesed, enne kui raamatud ära viskate, uurige kohalikust raamatukogust võimalust raamatud sinna anda. Küll nemad teavad juba pareminei, kuidas neid edasi kasutada. Ärge prügimäele küll raamatuid viige.

Tean ka, kellele need raamatud kuulusid ja kui sa satud seda lugu siin lugema, siis teinekord kaalu ka teisi alternatiive äraviskamisele. Tegu oli tõesti heade raamatutega ja pakuvad meile kindlasti palju rõõmu pikaks ajaks. Hea, et suutsime päästa mis päästa andis, enne kui konteiner tühjendamisele oleks läinud:)

3 kommentaari:

Fotostuudio Tallinnas ütles ...

Väga huvitav blogi :)

ShoppingQ ütles ...

Tänan!Kõik nii ei arva :D

Anonüümne ütles ...

Minule väga meeldib Sinu blogi! Nii põnev on lugeda :)