Küsimused mulle

19. oktoober 2021

Kuhu me nii jõuame?

 Sain siis eile psühhiaatri vastuvõtul käidud. Perearst oli Mulle juba eelnevalt leebemaid AD-sid väljakirjutanud, psühhiaater jättis ühe rohu ära ja palus teisel annust tõsta järkjärgult. Ise siis enesetunde järgi reguleerin. Plaanin haiguslehe lõpetada õigepea, sest töö tahab tegemist ja enesetunne pole ka paha. Eriti, kui trajektoorile on ilmunud “silmarõõm”, mis mõjub ka päris kosutavalt. Et siis ikka on võimalik siin metsas ka kohata mõnda hinge.

Laupäeval käisime kolleegiga Tõrva veemõnulas. Uus asi, oli huvi üle vaadata. Meil on peaaegu ühevanused lapsed, seega saime selle poole ka veel ühendada, et lapsed saaksid koos aega veeta. 

Võtsine perepileti, mis laupäeval maksis 35€. Oleme ennegi koos pere moodustanud, kui kuskil käime. Kihvt ju, pere kahe emaga. 

Kõik oli ilus, puhas. Mul on võrdlusmoment Abja Spa-ga ja peale testimist valiksin ikkagi Abja. Abjas on see olemine kuidagi mõnusam. Tõrvas oli minu lapsel igav, polnud isegi palli, mida visata. Teistkorda küll tagasi ei tõmba. Jääme Abjale truuks.

Valimustest ka natuke. Kandideerisin ka esimest korda EKRE nimekirjas. Tulemus 8 häält. Heameel on, et volikokku pääsevad erinevate erskondade esindajad ja kõik saavad otsustamisel kaasa rääkida. Siiani on otsustatud kuulu järgi kõik tagatubades ära, midagi arutamisele ei kuulunud, volikogus olevad inimesed tõstavad vaid kätt ja otsustatud.

Pühapäeval käisin ka Valmiera Lidlis ära. Ei osanud oodata, et üle nädala avatud poes veel järjekord on. Seisime 10:40-12:15 järjekorras. Päris ränk oli ja külm ka. Oleks teadnud, oleks kindad ja mütsi kaasa võtnud

Kui poes käidud, oli rahvast järjekorras veelgi rohkem. Hullumaja täitsa. Nagu stagnaajal, kui midagi saada ei olnud ja inimesed jahtisid defitsiiti.

Nüüd läheb Läti kuuks ajaks lukku, vedas, et enne ära sai käidud. Valettas (kaubamajas) olid kõik poed peale toidupoodide suletud. Nagu välja surnud. Kahju kaupmeestest, tohutu kaos neil tänu koroonale. 

Depos küsiti uksel vaktsineerimispassi ja dokumenti. Nii et ka ainult väljavalitutele. On elu. Mina lasin omale Jannsseni vaktsiini teha 21.06, et ikka liikuda saaks ja väljas tänaval sööma ei peaks.Pole vaktsineeritud, siis telli oma toit ja söö tänaval. 

Ma olen raudkindel, et mõeldakse veel idiootsusi välja seoses koroonaga.


4 kommentaari:

sille ütles ...

Kui vaktsineerimata inimeste pärast haiglad täis on ja teised ilma ravita seetõttu jäävad? Mis parem võimalus on? Olen jätkuvalt hämmingus, et inimesed on kõik äkki viroloogidest targemaks saanud. Ainult töötavat lahendust pakkuda ei oska. Kui piirangud on totrus, paku parem variant välja!

Unknown ütles ...

Nii hea meel sind kirjutamas näha!

Piirangud on totrus oma formaadi tõttu. Anne enne valimisi nakatumine tõusis, mitte midagi ei julgetud teha. Nii kui oma hääled kätte saadi, läks lahmimiseks. Juba palju varem tulnuks reageerida. Lisaks peaks keskenduma riskigruppidele, mitte panna kõik ühte patta, see on ressursi raiskamine. Haiglas on 90% inimesi 65+ vanuses, keskenduge sellele vanuserühmale.
Vaktsiin pole imerohi, seetõttu on ajuvabadus lasta vaktsineeritutel ringi käia piiramatult,hetkel on nemad just suurimad levitajad. Testigu KÕIKI, ka vaktsineerituid. Siis oleks pilt selge

Anonüümne ütles ...

Vaktsineeritud inimesed samuti levitavad, äkki enamus haiglas olijatest ongi saanud vaktsineeritult viiruse? Neid peetakse kõikvõimsaks ja puuduvad liikumispiirangud, mis tähendab piiramatut levitamist ka. Vaktsiin kaitseb inimest ennast (põeb kergemini), mitte teistele edasi andmist.

Anonüümne ütles ...

Nii kurb, et sa väga harva kirjutad oma blogis.
Alusta uuesti, palun!
Tervitused Stockholmist