Küsimused mulle

8. märts 2015

Plaanide muutus

Meie plaanid jalgrattaga lendasid kõik uppi. Millised olid plaanid, saate lugeda siit. Helistati meile ükspäev ja teatati lastekaup.eu- st, et ratas, mida me soovime, on tellimisega ja tarnitakse umbes aprilli keskel. See jääb meile natukene kaugekas. Pakuti asemel 40€ kallimat ratast, mis pidi neil laos olemas olema. Aga 40€ on suur raha, seega mõningase järelemõtlemise ajaga otsustasin siiski loobuda.

Hakkasin siis uuesti otsast peale Eesti interneti pode uurima. Avastasin, et ka mommibeebi.ee müüb sama ratast. Tegin neile päringu ja vastus sama. Ratas tuleb tellida tehasest ja see võtab aega. Aga...pakuti alternatiivi. Samat ratast, mis lastekaup.eu, aga 10%- list allahindlusega. See teeb 36,99€ ja ratta hinnaks meile oleks 332.91€. Pole paha. Nüüd ootame, kui esimesest poest raha tagasi kantakse, et saaksime uuest kohast juba uue telimuse teha. Lisaks on valida ka tooni vahel - kas roosa või lilla. Selised lood rattaga. Ei ole ni lihtne see asi, et valida kauba välja, maksad ära ja jääd rõõmsalt ootama:D

Kas lilla....

...või roosa?

5 kommentaari:

Aedkutsub ütles ...

Kaup24.ee tasub ka rattaid vaadata, endal head kogemused.

Anonüümne ütles ...

Aga voibolla vaadata mones rattapoest. Näiteks hawaii expressis on classic lasterattad ca 230 (20 tollised). Voi ehk Pärnus voi Viljandis moni muu jalgarattapood. Minu jaoks on üle 300euri maksev laste jalgrattas ikka ulme kallis. Otsin just praegu oma 5 aastasele pojale ja leidsin veloplus.ee st väga korraliku Merida jaltratta ja hind on ka moistlik.

cristal ütles ...

Vaata siia: http://www.rattaari.ee Pärnus, on soodsamad ja sportsdirektist tellisin ise just 20-tollised 69€-ga. Tuli nädalaga.
Mina arvan ka, et 5-6-aastane ei oska veel nii kallist ratast hoida.

ShoppingQ ütles ...

Sain nüüd aega uurida teie soovitatud rattapoode internetis. Paneb ohkama. Ei ole tulesid, tohutud esirummud ja tagarummud, igasugused peened vidinad. Kui midagi üles ütleb, pean mina naisterahvas otsima ja vaatama, kes parandab ja kõik maksab. Käin täna tiiru Lätis Depos ja vaatan, mis seis seal on. Siis teen lõpliku valiku. Sisetunne on ikkagi Puky poolel praegu.
Muideks Meena tuli eile välja, seisab natuke hoovi peal ja siis ütleb, et tahab oma rattaga sõitma minna. Ma siis tuletasin meelde, et tal ei ole ratast. Ta oli natuke pettunud. Nii harjunud on ta rattaga sõitma ja toimetama.
Hoidmise koha pealt...ta on tütarlaps, lammutanud ei ole ta kunagi oma ratast. Sõidab, panen jalale seisma ja hoidmise koha pealt ei saa ma küll ühtki halba sõna õelda. Eelmine ratas oli müügiks ilma üle vaatamata täiesti tip-top.

Aedkutsub ütles ...

Siin ka soodsalt: http://www.altan.ee/E-pood/Lasterattad/