Küsimused mulle

28. aprill 2015

Muutusteta

Täna on neljas päev, kui Stig tõsiselt haige on ja endiselt põeb. Kogu elu praegu keerleb Stigi ümber. Eile hilisõhtul tundus asi eriti hull. Olina talle neli tundi tagasi pannud paratsetamooli küünla, aga palavik oli ikkagi kõrge, 38.6. Pidin aga uue küünla panema, kuigi eelmisest ei olnud möödas veel 5 tundi. Niimoodi tulise lapse kõrvale magama jääda ma ei sõandanud. Öö poole saime palaviku alla ja saime mõlemad hommikupoole ööd ilma tõusmata magada.

Õnneks ta joob ja küsib ise, kui janu on ja pissib ka samas tempos. See asi on korras. Eile lõuna paiku sõi ka minu juurest mõned ampsud. Söönud ei ole ta ka muidu juba pikka aega. Ainult vee peal. "Eks" soovitas kummeli teed keeta ja külmalt lapsele juua anda. Pidavat olema põletikuvastase toimega. Tegin ja joob ka jõudumööda.

Täna hommikul tõusis Stig omal algatusel ja ronis voodist välja, et tegutsema hakata. Seda pole ta juba mitu päeva teinud. Tundus paljutõotav. Kuna meil oli vaja Jaskariga täna üks tiir kodust välja teha, siis kutsusin ema siia, et ta Stigiga oleks. Ja kui me tunnikese pärast tagasi olime, oli Stig taas pikali ja põsed õhetasid. Palavik oli tagasi ja laps loid. Jällegi üks küünal ja nüüd ta siis jälle magab.


Küll on ikka raske kuluga haigus. Lapsest kahju. Võitleme vapralt edasi.