Küsimused mulle

3. juuli 2018

Rongis


J. viskas meid Braunschweigi Hbh-s maha ehk siis tundmatus kohas vette ja peame välja ujuma.

Oleme kiirrongis, mis sõidab ca. 200 km/h. Mul on natukene hirm, kui Berliini jõuame. Seal on ju kõik suur ja võõras. Minu ainuke trump on saksa keel ja julgen vajadusel abi küsida. Blogilugejate juhistest oli ka abi, nüüd tuleb see lihtsalt praktikas läbi teha ja lennujaama jõuda. Eks see on ka riesen suur ja seal on parasjagu pusimist, enne kui loorberitele puhkama saame. Aga meil on aega. Berliinis oleme ca. 11:28, lennuk läheb 14:35. Seega juhuu...

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Minu mäletamist mööda ostsid mõned turistid ka bussist piletid ära, aga kõige mõttekam on teil teha kambaga nii, et otsite Berliini pearongijaamast üles mõne ajalehte või -suitsu või karastusjooke müüva putka ja uurite, kas neilt saab pileteid. Kui sealt ei saa, siis on kindlasti jaamas kusagil mõni piletimüügi kassa või siis piletimüügi automaadid, kust peaks saama piletit osta ka sularahaga (meie kaarte masinad ei tunnistanud).

Osta tuleb teil vast kaks 1 korra piletit, sest alates 6 eluaastast on vaja piletit, aga Stig on vist alla selle. Kõige viimane peatus ongi lennujaam, buss peatub otse terminali ees. Berliinlased on ka piisavalt sõbralikud ning juhatavad vajadusel eksinud turistid õigesse bussipeatusesse ka, seega tasub vaid vajadusel abi küsida.

Minusaksamaa ütles ...

Ah, liiga hilja sain end kurssi viia teie tänaste seiklustega, muidu ma oleks saanud sind äkki maha rahustada ja nõu anda. Nt et kolm tundi Hbf-TXL jaoks on enam kui maa ja ilm, kuidas pileteid osta jne, aga see sai sul endal juba välja uuritud ja läbi tehtud. Rõõm teada, et te kõik ilusasti Saksamaa tolmu jalgelt pühitud saite.

Anonüümne ütles ...

Hi theee to all, the contwnts present at
this web page are in fact amazing for people knowledge, well, keep up the nice work fellows.