Käes on maasika aeg. Mitte küll minu aias veel. Meie marjad alles toored. Aga igapäev söidan mööda maasikapõllust, kus toimub ka kohapeal müük. Olen kaks korda 2 kg korvi koju toonud. Hinnaks 8 €. Ühe korvi lasin niisama ära maiustada lastel, teisest teen momendil torti homseks sünnipäevaks!
Retsepti leidsin ajakirjast "Mach mal Pause".
PROFI-TRICK
Retsepti juures on ka väike nipp,mida teha ülejäänud maasikatega.Vötta jääkuubikute tegemkiseks möeldud vorm,panna igasse auku üks maasikas ja katta veega,panna sügavkülma.Külmunud maasikakuubikuid hea kasutada koktelide sees!
Retsepti kohandasin natuke enda järgi. Tordi põhjad tegin traditsioonilisest biskviittainast, kus on muna, jahu ja suhkur ainult. Ei mingit muud jama nagu tärklis ja küpsetuspulber. Ja ahjuplaadi suurused põhjad tegin...kolm tükki.
Praegu on algvariant kümkapis külmas, homme teen vahukoore ja maasikaktte:)
Valmis tordist lisan pildi homme!
Siin nad on: