Küsimused mulle

23. mai 2014

Ülevaade juuksehooldustoodetest






Inecto PURE COCONUT shampoon, palsam ja juuste seerum. Seda kasutasime Mete-Mari juuste peal, oli tema valik. Lõhn oli mõnus kookoseline, mitte väga tugev. Vahutas hästi. Juuksed jäid siidised ja õrnalt lõhnavaks. Metele väga meeldis. Plussiks see, et sari on parabeenide vaba.



Juuksed peale pesu



Meena peal katsetasin Macadamia Oil tooteid. Kõik oli super, vahutas, meeldiv lõhn, loputamisel olid juuksed juba silmnähtavalt siledas olekus. Tal on muidu sellised üsna pusased juuksed ja peale pesu tavaliselt on jube harutamine. Kasutasin maski ja kammitavus oli super. Niisketesse juusteotstesse määrisin ka öli. Väga rahul toodetega.






Juustes mõjumas mask

Peale pesu

 Enda peal sain seekord proovida Oblepikha Siberica shampooni ja maski. Super jällegi. Vahutas, meeldiv lõhn ja pärast pesu olid juuksed nagu (mitte päris) sirgendajaga tehtud ja siidised. Tegu orgaanilste toodetega.


Peale pesu
Kõiki protseduure tegime väljas, vabas õhus ja tiigi veega. Teatavasti on tiigi vesi pehme ja teeb juba iseenesest juuksed heaks. Kogu selle aja vältel nautis Stig veemõnusid, ja kohe niipalju, et täna seisis vann veega täiesti puutumatuna. Muidu ei või kastekannu ka veega vedelema jätta, tema kohe seal käsipidi sees. Ju ta sai eile nõrkesmiseni plätserdada. Tulebki lapsel asjadest isu täis lasta saada, siis pole ka probleemi, et ründab igal pool.
Eile
Täna - vann veega seisab päevitustooli kõrval:)
Oli igati mõnus ettevõtmine koos tüdrukutega, kõik tänu minu ostuhullusele:) Aga küll need shampoonid-palsamid ära kuluvad, kolm naist ju kasutamas.

Toodete hinnad ja päritolu  leiad siit.

Kommentaare ei ole: