Küsimused mulle

23. august 2012

MAGGI fix & frisch Ratatouille Hack-Gratin

Tahaks Teiega jagada üht lihtsat ja maitvat toitu suvikörvitsast ja tomatist,sest praegu on ju hooaeg ja sellist kraami lademetes käes:)Ise olen seda teinud palju kordi ja aastaläbi.Juurde pakun kartuliputru!
Loodan,et Eesti poodides ikka leidub ka sellist pakisegu,hinnaks kuskil ca.0.79 €/pakk.

Esiteks siis panen hakkliha praadima oliiviöliga.Paki kohta siis 250 g hakkliha,mina tegin 500 g.hakklihaga.
Niikaua,kui hakkliha praeb,tükeldan suvikörvitsa suurteks kuubikuteks,paprika ja tomati.Kui hakkliha kergelt läbi praetud lisan suvikörvitsa ja paprika.Pakendi kohta 1 paprika,2 tomatit ja 300 g. suvikörvitsat.Mina panin silma järgi ja rohkem röhku tomatile ja suvikörvitsale.



Kui hakkliha,suvikörvitsa ja paprikaga läbi küpsenud,lisan vee (paki kohta 200 ml.) ja paki sisu.Lasen minuti keeda...

Lisan tomatid ja kuumutan örnalt läbi ja valan kogu segu vormi.
Peale raputan juustu ja panen ahju 200 kraadi jures küpsema ca.25 minutiks.

Momendil söök ahjus.Kartulipudru valmistan vahetult enne serveerimist ja ka lihtsalt ehk siis valmis pulbrist:)
Öige pea lisan ka pildid tulemusest!!!
Ahjust tulnud söök:
Kartulipudru jaoks ajasin vee keema ,lisasin soola ja tüki vöid.Vötsin keeva vee tulelt ja lisasin külma piima.Seejärel kartuilpudru pulbri pidevalt vispliga segades.Lasin minuti seista ja segasin veel korra korralikult läbi.Valmis!!



Head isu ja järgiproovimist!!



Kommentaare ei ole: