Küsimused mulle

7. november 2012

Novembrikuu lemmik toode

Eestis olles oli mul kindel plaan osta omale üks hea näokreem,kuna eelmine oli juba otsas ja samat toodet osta ei soovinud.
Juuksuris olles sai sirvitud erinevaid ajakirju ja jäi silma,et kellegi kuulsuse lemmikreem oli Lumene toode.Kuna Saksamaal vist eriti Lumene kraami ei liigu,siis suundusin Viljandi Kaubamajja ja seal oli hea vöimalus testreid proovida Lumene nökreemidel.Sai köik kreemid ära proovitud ja otsus langes Lumene Excellent Future Deep Repairing Creami kasuks.
Hind ca.24 €/50 ml.

Siin ametlik tootekirjeldus:

Excellent Future Deep Repairing Cream Helge tulevik Sinu näonahale! 30+ naistele! Excellent Future süvahoolduspäevakreem aitab ennetada, edasi lükata ja siluda välistest teguritest ja geneetilisest vananemisest põhjustatud kortsukeste tekkimist. Ultramodernne tüviraku tehnoloogia koos õunaekstrakti ning arktilise valge turba Applecell™ ühendiga aitab rakkudel iseennast uuendada. Kreemi aktiivsete toimeainete mõjul pinguldub ja sileneb nahk silmnähtavalt.
Kasutamine: Kreem kanda hommikuti puhtale näonahale ja kaelale.

Toode ise näeb välja selline...

 Olen kreemiga väga rahul.Imendub hästi,kerge koostisega,löhn hea ja niisutab hästi!

Siinkohal toon ära ka eelmise kreemi,mis oli ka töeliselt hea toode.Selle sain kingituseks ja julgen soovitada köigile küpses eas naistele:)

Venus Omega3 Lift Cream,ca.16 €/50 ml.

  
 

Kommentaare ei ole: