Küsimused mulle

2. oktoober 2014

Kauge külaline

Tahaks lühidalt ära märkida, et Meenal ja Stigil käis möödunud nädalavahetusel issi külas. Tuli reedel ja läks esmaspäeval. Kusjuures meile tuli laupäeval külla. Mina poleks küll maldanud oodata terve ööpäeva, et oma last taas näha. Viimati nägid nad 2013 detsembris.

Toa võttis ta meie läheduses ühes külalistemajas, et poleks pikka sõitu. Meena käis kahel päeval sealsamas külalistemajas ja sai issiga aega veeta paar- kolm tundi päevas. Pole palju, aga asi seegi. Meena olevat issi jutu järgi ikkagi emmes kinni. Arusaadav.

Issi tõi Meenale ära kõik mänguasjad, mis meile enam peale ei mahtunud kolimise ajal ja jäid maha issi juurde. Nii et taas palju mängukraami, mis sai kõik paigutatud jällegi lehtla alla. Tuppa lihtsalt ei mahu. Peame Meenaga arutama, äkki tuleks osa asju Kirbuturule viia.

See oli ka esimene kord, kui ma nägin oma silmaga, et laste isa reaalselt Stigi nägi ja suhtles temaga. Siiani pole ta otsest huvi üles näidanud. Ja ta mainis ka ära, et ta on rahul oma kahe armsa lapse üle ja nägi, et meil läheb siin Eestis hästi. Oma sisimas unistab ta, et elab meie lähedal ja lapsed saaksid ka aegajalt tema juures olla.

Järgmine külastus on tal plaanitud maisse.

Kommentaare ei ole: