Küsimused mulle

16. detsember 2014

Pisikene tänukink

Kohe-kohe on jõuluaeg ja mis sest, et sai kokkulepitud, et kinke suured inimesed sel aastal ei tee. Nii kui nii tehakse, sest ei saa ju vastu panna soovile kellelegi midagi kinkida. Kinkimise rõõm on kõige suurem rõõm:)

Seepärast tahakski kellegile oma lugejatest ka pisikese kingi teha. On ju ikkagi jõuluaeg! Miks mitte:) On ainult üks pisikene tingimus, et kingile pretendeerida - ole minu Facebook´i lehe jälgija. Ühtlasi jõuavad siis ka sinuni minu kõige värskemad postitused ja aeg - ajalt ka meie jooksvad tegemised. Kui sa aga seda juba oled, oled automaatselt loosis osaleja. Teie 71 inimest, kes te olete lühikese aja jooksul juba Shoppingq FB-i lehe meeldivaks märkinud, teile suur tänu ja juba ka head loosiõnne!

Loosimine leiab aset 21. detsembri õhtul kell 21:00!

Mis siis kingipakis on? Tavaliselt peaks see üllatuseks jääma, aga siin ta on...Tupperware Köögi - Kati. Sellega saad sidrunit riivida, sidrunist mahla pressida, munavalge kollasest eraldada ja kõike seda kaane all külmas hoida. Lisaks, et ka suu magusaks saaks, saksa traditsioonilised pehmed piparkoogid glasuuriga.




Olge aktiivsed ja head loosiõnne kõigile "vanadele" ja uutele liitujatele!

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kellelegi! Et lihtsam oleks targem välja paista, kui tahad gi/ki lõppe kasutada, mõtle nii : minuleGI (ei ütle ju minuGILE)

ShoppingQ ütles ...

Parandus tehtud! Tervitan siinkohal oma eesti keele õpetajat proua Aino Kautsi ;)

Anonüümne ütles ...

Minule õpetati koolis nii, et alati on -gi ja-ki sõna lõpus. ALATI