Küsimused mulle

7. aprill 2015

Natukene pättust

See postitus on mõeldud eBayst tellijatele ja eriti neile, kes midagi väga saada tahavad sealt, aga oksjonil kipub rebimiseks minema. Mina kasutan sellist programmijuppi, mis pakub minu eest ja automaatselt. Panen ainult piirhinna paika, mida ma olen asja eest nõus maksma ja ootan oksjoni lõppu. Saksamaal kasutasin ma seda programmi tihti, Eestis pole veel kasutanud. Täna aga hakkab üks oksjon lõppema, millest ma natukene huvitatud olen ja seega tuletasin selle programmi nime mälusopist meelde ja tõmbasin ta omale arvutisse taas. Eks näis. Mina panin oma parameetrid paika ja nüüd siis ootan ja vaatan, mis saama hakkab. Kui asi liiva jookseb, siis silmi peast ei nuta.

Pragrammi nimi on Biet-O-Matic ja tõmmata saab teda siit. Ma ei tea, kas seda saab kasutada ka eBay.com lehel. Mina olen saksa eBay kasutaja ja seal saab sellega edukalt tegutseda. Eks ta natukene eetika vastane ole ja natukene ebaausate võtetega tegutsemine, aga vahest tuleb "paha" olla:D


3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ebays ongi automaatne pakkumiste süsteem niigi, see programmijupp on mõttetu.

Anonüümne ütles ...

Ka mul oli meeles, nagu oleks seal automaatne pakkumiste süsteem olnud. Igal juhul on su tegevus kaugel pättusest:)

Lendav ütles ...

Ebays vist oli ka, jah. Igatahes siin kohalikus Osta.ee keskkonnas on see võimalus küll olemas. Ongi kohe valik "tavapakkumine" ja "automaatpakkumine".