Küsimused mulle

26. mai 2019

Kiiksuga p*ldik

Täna on üks ütlemata kehv päev. Ma ei tea kas nutta või naerda. Segased tunded on.

Kui nii võtta, siis peaksin olema õnnelik, sest täna andis töömees vannitoa üle. Kõik ei olnud küll perfektne, aga kuna kõik see jama seoses ehitusega on niigi nii pikaks veninud, siis mul polnud mingit tahtmist seda veel pikendada.

Kõige suuremat meelehärmi teeb mulle mu oma mitte ettenägelikkus. Kuna mul oli meie uuest vannitoast oma nägemus, siis töömees seda ka järgis. Ta arutas minuga kõik läbi ja minu sõna maksis. Ja tema nõuandeid ka arvestasin ikka.

Probleem tekkiski sellest, et oleks see vannituba ometigi suurem, kasvõi paarkümmend senti laiem näiteks. Töölaud, mida ma hirmsasti soovisin ja ikka võimalikult pikalt, nii paika saigi. Küll wc potile liiga lähedale, aga nii ta jäi. Ma ei suutnud lasta seda lauda lühendada, et see oleks vaid kraanikausi aluslauana. Ma tahtsin pinda, kus hoiustada igasugust vajalikku kraami. Niigi loobusin teisest korrusest riiulist, mis lihtsalt ei oleks mahtunud sinna pisikesesesse ruumi (ca. 3 m2).

Nüüd siis ongi tekkinud selline seis, et potil istudes istuks nagu laua taga. Mulle tundus see sitt valik veel sitemast valikust tol hetkel okei. Kui asi teostatud oli, siis mul alles plahvatas, et meesterahvastel võib pissimine keeruliseks minna kui mitte õelda võimatuks. Ja duši alla minekuks on vaja astuda kõrge sammuga üle wc-poti. Pisemad saavad laua alt pugeda.

Naispere on asjade käiguga momendil rahul, mehed mitte nii väga. Jaskar on õnneks positiivne, sest temal pole meie wc-ga eriti pistmist, aga Sten on küll päris turris.

Ja nagu õeldud, ma tunnen ka ennast natukene kehvasti, et nii välja kukkus. Võin küll head nägu teha halva mängu juures, aga jah...rõõm on kadunud.

Ja siis hakkas kraanikauss ka veel kuskilt vett läbi immitsema ja vesi ei voolanud minema. Pidin juba töömehele tagasi helistama, sest lubati garantiid 12 kuud. Õnneks Jaskar võttis asja ette ja tegi korda. Mingi silikoon ei olnud korralikult veel ära kuivanud ja sellest ka leke. Sai korda see asi.

Lisatöid tuli kokku 32 tundi, iga tunni eest 9€. Saaks ise ka nii head tunnihinda küsida oma oskuste eest:) See oli iroonia, igaksjuhuks mainin.

Sooja kohta ei oska veel midagi kosta. Kaablid on veel ühendamata ja põrandasoojustust ei soovitatud enne nädala mõõdumist järgi panna.

Norutan nüüd edasi.

Pildimaterjal Instas.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Pane pilti ka, polegi lauaga vetsu näinud :)

Anonüümne ütles ...

Tahtsin just sama öelda, et siia võiks ka ikka pilte lisada. Mul näiteks ei ole Instagrami kontot ja arvan, et selliseid on teisigi.

Anonüümne ütles ...

Mul ka pole :) aitab FBst küll :)

Anonüümne ütles ...

Millal reis ja puhkus tuleb? Ja kas töökoht jäi siis vahetamata?:)