Küsimused mulle

24. juuli 2019

Milline päev

Mis viga käia tööl, kui tööpostile jõuad nii kõvasti peale kaheksat. Kuskile ju kiiret ei ole ja kellegi asi pole, et tööpäev algab 8.00. Ja et kõik ikka perfektne oleks, tuleb muretseda midagi joodavat, et suures töö tegemise tuhinas suu kuivama ei hakkaks. Kõik vajalik tööpäeva alguseks ette valmistatud, tuleb pilk heita kõigepealt interneti avarustes toimuvale. Nii muuseas tuleks ka seoses tööga midagi arvutiekraanil avada, et väga näotu ei oleks. Ainukesed kõned, milledele ma meelsasti vastan on perekonnaliikmed. Tööga seotud kõnesid püüan eirata.

Päris närvesööv on relaxida, kui tuleb iga kõpsu ja liikumise peale vajutada ekraanile õige aken, et keegi jumala eest aru ei saaks, et töö on küll viimane asi, mida täna tegema tuldi. Muidu on mõnus nii oma päevi mööda saata, raha ju tiksub ja kodus niikuinii nii head ühendust, arvutit, kohvi, vett ja vetsu ei ole. Seltskond on ka tore, sest keegi peab ju töö ka ära tegema. On lollid ikka ja pealekauba puhta pimedad. Lasevad sellisel laus korralagedusel toimuda. Piinlik lausa.


6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kui haige see siis nyyd on?!... Kui ei meeldi, siis on ju teed valla?

ShoppingQ ütles ...

Haige tõesti, aga nii ta on. Meeldib väga ja ei kipu kuskile:)

Anonüümne ütles ...

Sinu tööandja on sellisest postitusest kindlasti rohkem kui meelitatud?... Oled ennegi ju kirjutanud, kuidas esmalt logid sisse, et noh nagu juba oleks tööl ja siis alles pesema ja hommikust sööma. Tuleb osata oma elu seada. Aga kui kodus tõesti netiga probleemid, siis milleks nuriseda? Ja kodust saad ju ka välja. Kodus tööd tehes on aga vabad käed, kui tööjärg peaks otsa saama - saad minna aeda või päevitama suvel või mida iganes.

Unknown ütles ...

Väga aus ja õige kirjeldus enamuse kontoritöötajate argipäevast :), kellast-kellani kohustuslik istumine, kuigi töö on ammu ära tehtud.

Anonüümne ütles ...

Mõistlik, kui hilinemisest suurt numbrit ei tehta ju. Ja kui meeldib, siis miks lahkumisavaldusest kirjutad? Kord tahad minna, nüüd meeldib. Sa pole kindlasti ainuke, kes suvel tahaks olla kuskil mujal kui kontoris, kuid kui amet selline, siis... Kodus olemise eest saavad "palka" töötud - kui ei meeldi, siis on teed valla - nõustun sellega. Miks sa virised?

ShoppingQ ütles ...

Ja see teeb haigeks lausa, eriti kui ei ole harjunud käed rüpes istuma, eks?