Küsimused mulle

3. aprill 2014

Nipid myToys.de-st tellimisel



Paljud on kindlasti tuttavad Saksa e-poega myToys ja kindlasti ka palju tellimusi teinud, sest seal on hea valik igasugu vajalikku lastele. Ka hea hinna võib leida, kui otsida. Saatmine kipub ainult kallis olema, 13.95 €, mis on ikka eestlase jaoks arvestatav summa. Annan mõned nipid, kuidas natuke raha säästa.

Mina teen nii tavaliselt, et registreerin hot.ee-sse uue konto suvalise emaili aadressiga. Siis teen uue registreerimise myToys.de-s sellesama uue emailiga ja seda siis mõne oma lapse nimega ja väljale Adresszusatz:...kirjutan c/o (ja enda nime) näit: c/o Mari Maasikas.
Et sooduskoodi saada, tuleks näiteks google otsingusse sisestada : myToys gutschein. Momendil on kehtiva 10 €-se soodustuse saamiseks esmase tellija sooduskood: 10MYNATCTTDN. See sisestada väljale Sie haben einen Gutschein? ..............Sellega olete juba 10 € võitnud. Tellimuse kinnitamisel küsitakse teilt veel, kas soovite sooduspakkumisi ja muud pahna, sellega saate veel 3 € alla, kui teete linnukese õigesse kohta.

Enne, kui läksin Saksamaale elama, tegelesin päris aktiivselt myToys´i tellimustega, vahendasin soovijatele ühesõnaga. Oli väga lahe ja huvitav aeg. Väga usaldusväärne pood ja pretensioonid lahendati alati positiivselt, kui probleeme oli kaubaga.

Täna tegin üle pika-pika aja tellimuse. Tuli lihtsalt nii ahvatlev pakkumine postkasti ja vaja ka just sellist asja.
Lastele kiik. See on selle nädala superpakkumine!
Lõppkokkuvöttes tuli kiigu hinnaks koos kohaletoimetamisega 61.44 €. Pole paha minuarust:D


Loodan, et sain päris algajatele tellijatele natukene abiks olla.



Kommentaare ei ole: