Küsimused mulle

27. oktoober 2014

Ostusoovitus

Ühes varasemas postituses mainisin, et lõpuks muretsesin omale eBayst täisautomaatse padjakohvimasina, et omas kodus mõõduka tasu eest head kohvi nautida. Selle konkreetse masina valisin sellepärast, et tõin samasuguse emale sünnipäeva kingiks Saksamaalt ja masinaga pole probleeme olnud, teeb head kohvi, hind on ka vastuvõetav. Ühesõnaga oli varasemast juba tuttav ja unistasin omale ka sellist saada. Nüüd on ta olemas ja mis rõõmu teeb, Jaskar on sellega ka ülimalt rahul:D

Septembrikuust saati asendamatu asi meie köögis
Esimene ettejuhtuv saadaolev soodsa hinnaga padjakohvimasin, mis Eestist saada, leidsin siit. Iseasi on jällegi patjadega. Nende hinnad Eestis on kallid. 16 patja maksab keskmiselt 3. 99 € (0.25 € / padi)
Selles postituses tahakski alternatiivi pakkuda, mida ise olen juba aasta jagu kasutanud ja päris rahul. Ja mis põhiline, kohvihind ikka tükkmaad soodsam, kui meilt siit Eestist osta.

Eelmisel pühapäeval tegin tellimus uuele kogusele kohvipatjadele, mida varem tellisin eBayst. Nüüd aga  tellin samalt müüjalt, aga otse nede kodulehelt. Iga tellimusega on kaasas ka 5%-line sooduskupong ja sel korral ka tasuta kohvimasina puhastusvahend, mis Eestis pole samuti  mitte odav lõbu. Saatmiskulu Eestisse on 9.90 €. Kaup kohal nädalaga.

Püüan alati ikka võimalikult suure koguse kohvi tellida, et tüki hind odavam tuleks, sest saatmiskulu saab ka sellega hajutada, ei pea nii tihti tellima. Sel korral sai tellitu 6 x 100 patja. Koos saatmisega tuli ühe padja hinnaks 0.12 €. Poole odavam, kui kohapealt ostes.

Selline suur pakk ja toodi koju kätte Eesti Posti poolt


6 x 100 kohvipatja

Loodan, et oma postitusega tekitasin kasvõi ühes inimeses huvi uue kohvimasina soetamiseks või siis kohvipatjade soodsamaks soetamiseks. Kui keegi teab veel odavamaid versioone, andke aga teada?

 

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Meie tellime siit: http://kuumadjoogid.eu/kohv/154-axxento-espresso-italiano-dark-roast-1-kg-5410658005718.html Smartposti väikseimasse kappi mahub korraga 2 pakki, saatekulu 2.95. Arvutasin kiirelt, et ühe padja maksumuseks tuleb 11 senti.

Anonüümne ütles ...

Jaanika, aitäh selle soovituse eest. Jooksengi ostma vist, juba ilmatuma ammu olen endale sellist masinat igatsenud, aga pole suutnud valida. Nüüd viimane küsimus veel, et kas seda veekogust on võimalik valida ikka? Mul on kolme erinevas suuruses tasse kodus vastavalt sellele kui kanget/lahjat kohvi tahaks. Lattet vist sellega siiski teha ei saa?

ShoppingQ ütles ...

Aitäh vihje eest! Vaatan ja uurin seda lehte:)

ShoppingQ ütles ...

Masinal on veepaak, mille paned täis ja kui tühjaks saama hakkab, annab tuli sellest vilkumisega märku.
Kangusega on nii, et kui soovid kangemat, paned kaks patja. Minu masinal on vastav dosaator kas ühele või kahele padjale. Tassi suurust saab ka valida (3 varianti) ja piima saad ka latte jaoks sama masinaga teha.

Anonüümne ütles ...

Suur aitäh :) Peale palgapäeva ilmselt ostan ära LÕPUKS OMETI!

ShoppingQ ütles ...

Enne, kui ostma hakkad, palu tpseid masina funktsioone endale seletada ja vaata, et eestikeelne juhend kaasa saaks. Masinat on vaja enne kasutusele võttu õhutada ja seda juhendi järgi!

Marimii ütles ...

Lihtsalt teadmiseks - see masina spetspuhastusvahend on tegelikult sidrunihape, nii et mina teen puhastuseks paagitäie sidrunihappevett 50 gr sidrunihappega.

ShoppingQ ütles ...

Võtan teadmiseks, tänan odava nipi jagamise eest!

Anonüümne ütles ...

Vaata ka www.kohvipadi.ee 10 pakki kokku 360 patja ja hinnaks suts alla 9 sendi...

ShoppingQ ütles ...

Tänan jagamast! Uurin kindlasti:)