Küsimused mulle

28. veebruar 2015

Esimene samm tehtud

Täna õhtul vedelesime lastega minu voodis, tahvelarvuti ees ja tegime reisiplaane - ühiselt. Arutasime põhilise kondikava läbi - millal, kuhu, kui palju. Mete oli skeptiline ja nähes Saksa majutuskohtade pilte, ütles tema otse ära, et jääb koju. Talle ei istu  kohe mitte üks gramm Saksa traditsiooniline mööbel hotellides. Talle pidi see "Kolme karu" muinasjuttu meenutama + see spetsiifiline saksa "hais" sinna juurde. Kui me aga Poola hotellideni jõudsime ja ta pilte nägi, siis ta jutt pisut muutus.

Me pole kunagi Poolas peatunud, et öö hotellis olla. Alati oleme maganud autos ja sedagi ainult piiratud aja, paar tunnikest, et siis ikka edasi sõita ja hotelliga mitte aega ja raha kaotada.

Nüüd aga otsustasime ühiselt, et läheme siiski puhkusreisile ja kui oleme 900 kilomeetrit sõitnud, läheme hotelli. See koht oli nii umbes täpselt Łódź. Sinna me ka toa broneerisime. Mina ja 4 last maksab üks öö 48 €.  Saame korralikult magada linade vahel, Wifi on kohapeal olemas (lastele hästi oluline, mulle ka) ja kui nüüd päris aus olla, siis minu lastele saab see olema ka esimene hotelli kogemus, mis pole sugugu vähe tähtsam. Hotellihoone on aastast 1912, seega ajalooline. Meenale peaks see mõjuma justkui lossina:D No tema on Abja ujula trepistki nii vaimustuses, et kõnnib mitu korda üles - alla ja kujutleb ennast printsessina:D



Saksamaal ööbimise otsustasime Jugendherberge'is lahendada. Mitmeks ööks, see on veel lahtine.

Sten pahandas minuga, et miks ma pidin üldse rääkima reisist. Tema ei saavat nüüd rahu ja peab päevi lugema hakkama. Tavaline asi. Iga päev pean nüüd vastama küsimusele, mitu päeva ja tundi ometi veel?:D Õnneks on meil enne seda veel kiired ja tähtsad asjad lahendada, seega aeg peaks lausa lendama. Palju põnevust on meie elus praegu:)

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Nii tahaks mõned head sõnad sinu kohta öelda! Loen su blogi sageli ja imestan, kui mõnusasti ja huvitavalt sa lihtsatest ja igapäevastest asjadest kirjutada oskad. Alati on sinu postitusi põnev lugeda. Ja samas jääd alati positiivseks ja heatahtlikuks. Samas kui mõned "staarblogijad" avadavad järjepanu ainult negatiivseid ja hädaldavaid postitusi. Justkui ei suudetagi igapäevasest tavalisest elust rõõmu tunda.

Teine asi, mida ma imetlen, on sinu suurepärane majandamisoskus. Oled ehe näide, kuidas vähema raha ning hea planeerimisega ei pea mitte millesti ilma jääma. Kindlasti on ka sinul raskeid hetki, Kuid näha on, et sa ei takerdu nendesse.

Soovin sulle ja su armsatele lastele palju ilusaid hetki ning edu kõikides ettevõtmistes!

ShoppingQ ütles ...

Aitäh, aitäh, aitäh!