Küsimused mulle

28. märts 2015

Kultuurne aeg

Meid on ootamas suuremas annuses kultuuri. Meenale lubasin juba jupp aega tagasi, et ta saab kinno minna vaatama "Tuhkatriinut". Esilinastuse aegu olid meil teised plaanid ja seega lükkus asi edasi. Nüüd siis võtsin asja jällegi päevakorda ja homme teeme selle reti ära - koos Mete ja Meenaga. Sten jääb koju lapsevalvuriks, Jaskar peab tööd rabama.

Nagu ma "Tuhkatriinu" tutvustusest lugesin, siis kohe vahetult enne filmi algust näidatakse ka eestikeelset lühianimatsiooni "Talvepalavik" (Frozen Fever). Kirss tordil ühesõnaga. Meenale võib see ülivõimas emotsioon olla - tema hetke lemmik tegelased:)

See viib vaatajad tagasi Arendelli kuningriiki, menufilmi "Lumekuninganna ja igavene talv" tegevuspaika. Nüüd on käes suveaeg ning kuninganna Elsa (Hanna-Liina Võsa) tahab korraldada väikese õe Anna (Hele Kõrve) auks suure sünnipäevapeo. On kaunistused, on imeilus tort, on kingitused, aga paraku vaevab Elsat külmetus! Kui aga lumekuningannal on külmetus, siis kaasneb sellega nii mõndagi... 

FILM LINASTUB KINODES AINULT "TUHKATRIINU" EES.



Aga kohe läheb edasi...Neljapäeval teeme ühe ühise suurema kinokülastuse, kuhu kaasa ei saa ainult Meena ja Stig. Teised on kõik pundis pluss veel Jaskari sõber. Jaskarile ma ka ju lubasin sünnipäevareisina kinokülastuse. Aga nagu juba teada, siis see Saksamaa reis lükkas paljud asjad edasi. Ja kui ma eile Jaskarile mainisin oma plaane, siis tema käis välja kohe "Kiired ja vihased 7". Tegin väikse tshekkamise ja lõime käed. Ta on nõus koos minuga kinno minema:D Lahe!


Eks ma nädala sees ikka nii naljaga pooleks uurisin ka tema käest, et kuidas koolis on. No ikka selle "Kodutunde" saate pärast. Et kas kiusatakse ja narritakse ka koolis, nagu Perekoolis mõned tähtsad "käod" väidavad:D Jaskar, lahe ja normaalne kutt, nagu ta on, naeris ainult. Täitsa minusse:)

Ainuke miinus, et seansid on ainult alates kella 21:00. Üsna hiline aeg. Jääb meie aktsioon ikka päris öö peale. Õnneks on järgmine päev koolivaba, nii et võtame õhtust mis võtta annab:) Meena ja Stigi komandeerime vanaema juurde. Vanaema sellest muidugi veel midagi ei tea, aga meie peres ei ole see kunagi probleemiks olnud. Ei ole vaja kuid varem läbirääkimisi pidada.

Alustame kultuuriga aga täna. Meie oma külamajas on järjekordne teatripäev. Lauri Pedaja ema lavastatud tükiga. Nagu meil kombeks on saanud, siis usinad naised küpsetavad ka heategevuse raames midagi kaasa, et siis külale mõni sent korjata ja õhkkond mõnus ja meeleolukas oleks. Kohe panen minagi taigna kerkima.

Kommentaare ei ole: