Küsimused mulle

6. märts 2015

"Meie tubliduse eest ei karista"

Tänane pealkiri on pühendatud  minu tulihingelistele vihkajatele. Võtke teadmiseks, et probleem on teil, mitte minul. Mul on siiralt kahju teist ja loodan väga, et kõike mida te teistele soovite, tuleb kord sama targalt teile tagasi. Rohkem ma teile aega ei pühenda. Paar rida lihtsalt teile teadmiseks.

Meie päev on täna olnud väga sagimisrohke. Ja sagimine käib veel täies hoos. Tööd on palju. Täna sai lõpuks ühele poole ka tõsisem intervjuu, millest ma pool ulusin:D Küll õnnest, küll aga sellepärast, et ma olen ikka tohutult läbi elanud ja ikka veel seisan jalgel ja mitte ei kurda sellepärast. Pea püsti ja edasi. Mul on tohutult elus vedanud, kõiges, väljaarvatud armastuses. See aga sugugi ei kurvasta mind. Olen rahul sellega, mis on olnud ja ootan põnevusega, mis elul mulle veel pakkuda on.

On väga palju häid inimesi, kes tunnustavad mind ja elavad siiralt kaasa, soovivad kõike head. Triin, sina näiteks. Ma ei hakka nimesid välja rohkem tooma, aga teid on palju ja suured, suured tänud kõigile kaasaelajatale. Loodan väga, et naudite saadet ja rõõmustate koos meiega:)

Pilte ka teile, need ju kõige huvitavamad...
Hommikul vara

Kahutanud rööpad

No ei seisa poiss püsti.
Poriga puutume me kokku iga päev, kui lasteaiast tuleme. Tõstan Stigi autost välja, tema paneb ajama ja varsti on kisa ja tema pepuli kuskil poriaugus. Kaks päeva järjest juba. Hommikuti on vähe leebem see kukkumine, siis ei määri pükse ära:D
Pööningu luugi asemele on saanud aken

Paigaldati mitu õhksoojuspumpa
Trepi ava 

Ajutine trepp-redel

Oravate rühm kasvatajatega

Vat see oli maitsev, isegi Meena sõi:)

Hommikul leidsin niipalju aega, et käia Meena rühmaga Pop kohvikut külastamas. Lastele tutvustati kombeid ja käitumist. Kõigile oli ette nähtud pisikene üllatus 1€ eest-puuviljasalat vahukoorega. See ongi vist mu tänane ainuke eine peale kohvi olnud. Kui kõik see mõll mööda saab, käin kaalu pealt ka üle. Mul on tunne, et see kõik muu hea on teinud head ka minu kaalule.

Nüüd aga külamajja valgusfoori peole. Roheline-oled vaba; kollane-nii ja naa; punane-kinni. Ma olen täitsa passlikult riides. Töömehed nägid mu kaelas rohelist salli, nii et peab ka vaatama ikka minema. Seal on vahva fotosein, kus ma tahaks väga ühe klõpsu teha. Lapsed magavad, töö käib, miks mitte.

Ilusat õhtut!

7 kommentaari:

Kris ütles ...

Väga vahva blogi. Hoian teie perele pöialt :) Tublid olete!

ShoppingQ ütles ...

Väga tore kuulda!

Anonüümne ütles ...

Nii ootan saadet, ometigi õigesse kohta abi läinud, pole kahtlustki:)

Zicy ütles ...

Elu õnneks armastab tasakaalu ja on suht õiglane ja karma ka poputamist ei armasta, nii et las need lõuapoolikud laksutavad ;)
Armastusest rääkides, siis minu arust on sul ikka väga vedanud ja lausa 5 armastust koguaeg su ümber jooksmas/olemas!
Ja "Kodutunde" olete te lausa ära teeninud :) Jõudu :)

Nele ütles ...

Ma arvan, et sinu pere on "Kodutunde" ära teeninud just seetõttu, et saad ise hakkama mitte ei nõua käsi pikalt ees. Blogi põhjal tundub, et selles majakeses elab üks ülilahe kamp.
Mina usun, et universumis on kõik tasakaalus ja õiged asjad tulevad omal ajal (või veidike hiljem) :D

Anonüümne ütles ...

Sa oled väga tubli ema, teed ka ise kõike, elamine on korras, lastel kõhud täis-riided seljas, aiamaa köögivilju täis jne.
Kodutunne tuli igaljuhul seekord õigesse kohta! Edu sulle kõiges!

Anonüümne ütles ...

sa tundud väga vahva ja tugev inimene olema. nii hea majandamine ja lisaks viis last on imetlusväärne. totratest kommentaaridest ära tee välja - need ei ole isegi märkamist väärt, hinge võtmisest rääkimata. jõudu ja jaksu Sulle ja Su viiele vahvale lapsele :)