Meie tänane toit.Retsept leitud Buduaari Kokakunsti foorumist.Teinud olen seda toitu mitmeid kordi.Ülejäägi vöib ka sügavkülma panna.See on ka ainuke vorm,kuidas pere riisi sööma saada,muidu eriti meie lemmik pole riis.
Vaja läheb:
Köigepealt panen kanaliha pannile praadima,möne aja pärast lisan jämedalt riivitud porgandi.
Lisan seened,küüslaugu,paprika.
Läbi praetud segu valan valmis riisi hulka,segan korralikult läbi ja valan vormi,peale riivjuust ja ahju ,180 kraadi juues 15 min.
Valmis!Toit maitsev ja mahlane:)
Ülejäänud paprikad puhastan sisust ja panen sügavkülma järgmise toidu jaoks.
Vaja läheb:
riis,
kanaliha, riivitud porgand, paprika, sibul, küüslauk, seened
Riisi keedan enne valmis.Panen potti oliiviöli,kuuma öli sisse tükeldatud sibulad ja pestud riisi.Praen örnalt läbi ja valan peale vee(ohtrasti).Vette lisan kanapuljoingikuubikuid paar tükki ja maitse järgi soola.Lasen keema ja lülitan pliidi välja.Lasen riisil kaane all haududa,kuni vesi kadunud ja riis enamvähem pehme.Köigepealt panen kanaliha pannile praadima,möne aja pärast lisan jämedalt riivitud porgandi.
Lisan seened,küüslaugu,paprika.
Läbi praetud segu valan valmis riisi hulka,segan korralikult läbi ja valan vormi,peale riivjuust ja ahju ,180 kraadi juues 15 min.
Valmis!Toit maitsev ja mahlane:)
Ülejäänud paprikad puhastan sisust ja panen sügavkülma järgmise toidu jaoks.
Head katsetamist!