Küsimused mulle

23. juuli 2015

New in: eBay 75. ost

Täna saabusid postitädiga otse minu koduhoovi eBayst ostetud tutikad kummikud. Ostu tegin 11. juulil. Tegemist on Replay kummikutega, suuruseks 41 ja mina sain nad hinnaga 62.97€. Suurus sobib, kuskilt ei pigista, jalas on lahedad. Ikkagi ilma jalga proovimata on paras risk osta jalanõusid. Läks õnneks.

Rõõmustage koos minuga:)










Aitäh kõigile kaasamõtlejatele, kes kummikuteemas sõna võtsid!

28 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

REGE RAUTA SUVEL !

TR ütles ...

Nii ilusad, nagu nahksaapad oleks, nii head näevad välja. Kuna meil sageli talve asemel tatine sügis siis saab nüüd mudas mütates ka ilus olla:)

Anonüümne ütles ...

Kas see nüüd natuke liiast ei ole - 62 euri Kummikud? Kas imelik vallast seda miskit toetust pole küsida ja nende abikonserve süüa?Olen täiesti tavaline keskmise palgaga inimene ja ei tuleks küll selle peale...

ShoppingQ ütles ...

Ega meil tavalise saapaga käia ei kannatagi, kohe jalad märjad. Kummik on asendamatu.

ShoppingQ ütles ...

Mina ei ole tavaline, mul on 5 last toita ja katta ja olen ära teeninud täitsa ühed kummikud😉

ShoppingQ ütles ...

Õige😊

Anonüümne ütles ...

Ok, nagu näha oleme jälle rahateemani jõudnud. Minu jaoks on ka see mõistmatu, kui inimene kurdab siin et raha napib jne, laste isad ei toeta jne. Kust siis see raha nüüd tuli mingite f.....ng 60 eurosed kummikud. Eputamise värk või. Usu või ära usu, saab ka odavamalt trendikaks. Ma ei ole kade, saan endale lubada ka 116 e maksvaid kummikuid, aga no kuule, ära siis teine kord hakka jälle blogis rahaplobleemidest heietama, see teema ei ole sinu puhul enam tõsiseltvõetav. OMG, nüüd hakkavad kindlasti tulihingelised fännid siin mind laimama aga ok.

Anonüümne ütles ...

Sünnitasid 5 last et olla ebatavaline. Tegelt? Aga mul on sulle üllatis, sa pole ainus. 😃😉

ShoppingQ ütles ...

Võta kuidas tahad, igal on õigus oma arvamusele ja pole mõtet ju vaielda. Ostsin omale kummikud, no ja siis? Jätsin nädala suitsu ostmata ja säästsin...pole ju midagi keerulist😃

ShoppingQ ütles ...

Mis kurtnud nüüd, aga räägin nii nagu on. Praegu momendil on paremad ajad, tegime ju pisikest haltuurat perega. Ja google tegi ka ülekande reklaamide eest, millest sab ka ühtteist jälle endale lubada. Saan 116 eurosed kummikud ka veel osta, iseeasi, kui rentaabel see on.

Liisi ütles ...

Irw

Anonüümne ütles ...

google tegi ülekande...

ShoppingQ ütles ...

Täpselt...ei midagi uut. Täpsemalt siis Google Ireland Limited.

Anonüümne ütles ...

Sel kuul siis toimetulekutoetust vormistades märgid sissetulekuteks ikka haltuura ja google ka, eks?

ShoppingQ ütles ...

Oi õelust!

Anonüümne ütles ...

Ausust ikka!

ShoppingQ ütles ...

Vaata, kes aususest tuleb rääkima:D Kui aus olla, siis peaks taara eest saadud raha ka iga kuu kirja andma.
Aga sinuga ma edasi küll ei vaevu neid asju arutama...

Anonüümne ütles ...

Miks ei voi inimene, pealegi naine, osta omale normaalsed kummikud? Ta ei osta neid ju iga kuu! Isegi mitte iga aasta. Kui naisel on viis last, siis nagu enda jaoks ei tohikski kulutada..Appi appi

Anonüümne ütles ...

Oi küll mõnel on ikka see kadedus hinges, lausa õõvastav lugeda. Elage ise siis ka samamoodi nagu Jaanika, aga ju te ei oska, pigem ei viitsi. Laiskus, harimatus ja kibestumus on selle asja nimi mida siin osad anonüümsed kommentaatorid põevad. Tundub et oma küla eided.
Jaanikale jõudu!

Kylli ütles ...

Hea kaagutada küll siin .... minge elage ise selles karup..., kus Jaanika tundub elavat ja kus 364 päeva aastas pori põlvini ja siis tulge jutustama, et kummik nii ja kummik naa :D Olete te üldse poes vaadanud, milliseid kummikuid naistele müüakse? Mina paraku olen, hobiga seonduvalt on vaja kord-paar kuus päev või kaks kohati ka üle põlve mülgastes sumbata ja, üllatus-üllatus, poes ei ole kummikut, mida osta. Kõik enamvähem normaalse kõrguse ja materjaliga kummikud algavad nr 41. Ma kannaks meeste kummareid hea meelega, aga vaat 3 nr suurema jalanõuga on vähe keeruline. Telliks isegi netist, aga ma olen talutüdruku tüüpi säärtega ja ilma proovimata ei julge.

Anonüümne ütles ...

Alati vabanduseks suitsu ostmata jätmine! Näita üks inimene, kes ostab nädalas suitsu 62 euro eest?
Ma saan aru, et 62 euro ei ole tõesti nii suur summa, aga sa oled ju toimetulekutoetuse saaja!! See on selle asja iva. Järgmine kuu sa vast toetust küsima ei lähe, sest see kuu olid sissetulekud suuremad ja targa inimesena sa ju ikka kalkuleerid pikalt ette ära.

ShoppingQ ütles ...

Mina ja kalkuleerin, ei ole olemas. Ostan, mida vaja ja hoian jälle kokku kus vaja.

Anonüümne ütles ...

Ime inimesed...
Kas toimetulekusaaja peab paljajalu käima ?!
Ehk veel mõni nn asjalik ettepanek, mida jätta ostmata..
Sürr värk...

Anonüümne ütles ...

Ei, miks peab paljajalu käima? Ostku, mida meeldib, aga toimetulekutoetuse saaja peab arvestama sellega, et:
Perekonna sissetulekute hulka arvatakse:
- tulu ettevõtlusest ja individuaalsest tööalasest tegevusest (k.a tulu ettevõtlusest omandiõiguse alusel)
- muud sissetulekud.
Ainsad tulud, mis toimetulekutoetuse määramisel ei arvestata on:
- ühekordseid toetusi, mida on üksi elavale isikule, perekonnale või selle liikmetele makstud riigi- või kohaliku eelarve vahenditest
- puuetega inimeste sotsiaaltoetuste seaduse alusel makstavaid toetusi, välja arvatud puudega vanema toetus
- riigi tagatisel antud õppelaenu
- tööturuteenuste ja -toetuste seaduse alusel makstavat stipendiumi ning sõidu- ja majutustoetust.
Nii et toimetulekutoetuse taotlejal on kohustus kirja panna kõik oma tulud, millised on ta saanud. Kui inimene selliseid tulusid varjab, on tegemist pettusega. Pettuse avalikuks tulekul on õigus toimetulekutoetus tagasi nõuda.
Vastavalt Sotsiaalhoolekande seaduse § 30 lõikele 1 esitab isik valla- või linnavalitsusele andmed, mis on vajalikud sotsiaalteenuste, sotsiaaltoetuste, vältimatu sotsiaalabi ja muu abi saamiseks. Sama paragrahvi lõike 6 kohaselt teadvalt andmete varjamise või valeandmete esitamise korral toetust ei maksta. Sama § lg 7 Kui toetus maksti isikule käesoleva paragrahvi lõikes 6 sätestatud asjaoludel, tagastab isik saadu vabatahtlikult. Kui isik keeldub saadut vabatahtlikult hüvitamast, võib valla- või linnavalitsus teha isikule ettekirjutuse.

Anonüümne ütles ...

Kulla anonüümne, tore ,et oled seadustega kursis ja oskad lugeda ja tõlgendada..
loodan et pole tegu nn kohaliku naabrist heategijaga kel kadedus matab hinge..
Tundub et varsti haarad telefoni ja helistad ...
Jõudu sulle õigluse eest võitleja !
Aga ausam oleks kui julgeksid oma nime alt kommenteerida , seda aga üks pealekaebaja ei julge ...
H.

Liisi ütles ...

Mu kommentaar riivas hinge, et kadunud? Very cool!

ShoppingQ ütles ...

Et kust ta siis kadunud on? Minul küll kombeks kommentaare kustutada ei ole.

Anonüümne ütles ...

Kui alguses ka seda hinda nägin siis mõtlesin, et kuidas..
Aga kuulge tulge mõistusele!! Inimene elab sellises kohas, kus see on asendamatu jalavari, olgu nad siis korralikud, mugavad ja ilusad. On Teil üldse aimu kui palju saab üksikema viie lapse kõrvalt endale miskit soetada? On Teil üldse aimu kui palju ja kas ÜLDSE sellised emad endale lubavad? Tundub et mitte..
Inetu! Ma usun et me kõik lubame endale teinekord suuremaid asju, pealegi on neil kummaritel praktililine otstarve. Need inimesed kes siin täpseid punkte ja seadusi välja töid on ilmselgelt väga üksikud ja öelad inimesed. Tegelegem rohkem enda eluga, sest kui sa oma sappi kuskil blogis käid pritsimas, siis olgu palju kupüüri Sul tahes, aidanud see Sind pole!:) Seega, olge chillid ja ärge tänitage. Elage oma elu ja olge rõõmsamad!!:)